2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اين فروشنده ها كه گلوبال رو روى رام چين ميريزن و كلك ميزنن باعث هنگ كردن گوشى نميشن؟ و روى رام چ ...

چرا کار می‌کنه البته گوگل چلی چند وقته تو ایران گاهی اذیت می‌کنه ربطی به رام نداره 

بعد نمیفهمم فروشنده چیکار میتونه بکنه با رام گوشی؟ 

البته قیمت پایین شیائومی به علت کیفیت پایینش نیست ها، میخواد تو بازار جا باز کنه

قیمتش پایین نیس عزیزم قیمت واقعی همینه تازه همینم تو ایران گرون تره یعنی قیمت اصلیش این نیس کمتره ولی این سامسونگه که داره یه گوشی سه تومنی رو شش تومن میفروشه

چرا کار می‌کنه البته گوگل چلی چند وقته تو ایران گاهی اذیت می‌کنه ربطی به رام نداره  بعد نمیفهم ...

من که از اینچیزایی که شما درباره گوشی میگید سر در نمیارم فقط میخوام یه گوشی بخرم به قول معروف سگ جون باشه

چرا کار می‌کنه البته گوگل چلی چند وقته تو ایران گاهی اذیت می‌کنه ربطی به رام نداره  بعد نمیفهم ...

ميگن وقتى كسى رام گلوبال رو ميخواد فروشنده ها چون ميخوان رام چين كه فروش كمترى داره رو بفروشن گوشى با رام چين رو وصل ميكنن به كامپيوتر و رام فيك گلوبال رو ميريزن روى گوشى با رام چين همينم باعث ميشه بعد يه مدت گوشى هنگ كنه

من که از اینچیزایی که شما درباره گوشی میگید سر در نمیارم فقط میخوام یه گوشی بخرم به قول معروف سگ جون ...

پس دقیقا همون شیائومی یا حتی هوآوی بخر 

من کوشی هوآوی داشتم از دو طبقه افتاد پایین فقط گلسش شکست در صورتی که اگر سامسونک بود پودر میشد

پس دقیقا همون شیائومی یا حتی هوآوی بخر  من کوشی هوآوی داشتم از دو طبقه افتاد پایین فقط گلسش شک ...

آخه رفته لودم گوشی خودمو بخرم فروشنده میگفت بدرد نمیخوره والا اینقدر تنوع زیاده هر کی هر چی داره همونو میگه بخر منظورم شما نیستا فروشنده ها رو میگم