2777
2789

دو سه روزه خیلی دل ضعفه دارم ،انقد میخورم که میخوام بترکم ولی باز دلم ضعف میره گرسنمه باز 😣

فردا موعدمه ولی میترسم بی بی بزنم منفی شه 😢

بیشترم شبا ایطورم 

منم اولش همینطوری بودم اینقدر اشتهام زیاد شده بود ک سیر نمیشدم بعد ک فهمیدم باردارم کلا همهش حالت تهوع داشتم نمیتونستم هیچی بخورم🤣

امیدوارم ب مرادتون برسید

Be brave!the confident smile is the most beautiful thing on earth...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز مادر بزرگم اونده بود خونمون تو حیاط بودیم یه دفعه بو کشیدم گفت به به بوی کباب میاد.  دوباره گفتم بوی جیگر کبابیه در صورتی که مادر بزرگم هیچ بویی رو حس نمیکرد. گفت ننه جون رنه باردار حس بویایش قوی میشه.  خودم شوکه شدم یه لخظه 

ان شالله که باردار باشی گلم

واقعا ؟یعنی امیدی هست ؟خداکنه 🙏

فردا ۱۴روز از تخمک گذاری و اقدامم میگذره 

موعدپریودمم هس به نظرتون تست بزنم ؟

آخه ماه قبل ۶روز دیرترپریودشدم 

میترسم بی بی منفی شه باز

میگن اگه دوقلو باردارباشی ،اینجور دل ضعفه میگیری ،آیا راسته؟🤔🤔

واسه ما که تک قلو بود 

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
میشه بیشتر توضیح بدی گلم؟ مثلا ازکی ؟علایم دیگه ای هم داشتی ؟ قبل موعد پریودتون دل ضعفه داشتید؟ ر ...

من نامنظم بودم موعدم معلوم نبود ولی از ۳۵ سیکل تقریبا اشتهام زیاد شده بود یکمی هم احساس تنگی نفس میکردم سینه هامم یکمی دردناک شده بود ک تو پریودی هم اینجوری میشد فقط از رو اشتهام فهمیدم عجیب گرسنم میشد

خدایا شکرت برای چندمین بار معجزه تو تو زندگیم دیدم هزاران مرتبه شکر