2777
2789
عنوان

سزارين يا طبيعي😕

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 73 پست
منم ترس همينو دارم براي همين ميگم اگه قراره نتونم ازاول برم سزارين دوتا درد ونكشم

همه به من میگفتن برو سزارین من میگفتم نه فقط طبیعی . ولی کار به جایی رسید که جیغ میزدم دکتر جون بچت منو سزارین کن . البته خواهر و مادر و خالم همه طبیعی بودنا من نتونستم . رحمم رو چهار سانت استپ کرد ..

فقط سزارین.طبیعی اگه خوب بود دکترها خودشون طبیعی می آوردن.

من ک هرچی دکتر دیدم طبیعی آورده

اتفاقا دکتر من همزمان با من باردار بود

جفتمون باهم رفتیم پیش همکارش جفتمونم با فاصله کم طبیعی شدیم

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید کی این دری وریا رو گفته؟؟ من که احساس میکردم بعد زایمانم ده سال جوونتر شدم و بدنم قویتر تما ...

تا بوده بحث سر طبيعي و سزارين بوده

يكي ب اصطلاح خوش زا بوده و راحت زايمان كرده ميگه طبيعي يكيم بد زا بوده و كلي درد و اخرم استپ كرده باز شدن دهانه رحمش مثل من ميره سزارين 

اصن دكترت معاينه ات كرده ميتوني طبيعي بياري لگنت مناسب هس مادرت راحت زايمان كرده خاله هات ؟، ارثيه ...

نه هنوز معاينه نشدم

اره مامانم و خاله هام خوب بودن تقريبا

ولي من اصلا تحمل دردندارم عصاب دردكشيدن ندارم براي همين ازطبيعي ميترسم

💙💙
والا دكترچشمم كه گفت طبيعي مشكل نداره☹️

جالبه 

من دوستم ليزيك كرده بود دكترش نزاشت طبيعي بياره تازه ١٠ سال قبل بارداريشم ليزيك كرده

به متخصص زنانت بگو ببين اون چي ميگه

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
تا بوده بحث سر طبيعي و سزارين بوده يكي ب اصطلاح خوش زا بوده و راحت زايمان كرده ميگه طبيعي يكيم بد ز ...

در حقیقت ما اصلا آدم خوشزا یا سختزا نداریم

هم۶ چیز بستگی به مادر داره

مادری که ۹ ماه هر روز ورزش کرده،استخر رفته،داروهای گیاهی و ماساژای مخصوص هر هفتشو داشته خب معلومه راحت میزائه

کسی ک ۹ ماه خورده و خوابیده سخت میزائه

بعد میان میگن طبیعی ال و بل

فقط سزارین

خب سزارین خوب بود خدا از اول میگفت سزارین کنید

جالبه  من دوستم ليزيك كرده بود دكترش نزاشت طبيعي بياره تازه ١٠ سال قبل بارداريشم ليزيك كرده ب ...

منم یک سال بعد لیزیکم طبیعی کردم مشکلم نداشتم

در حقیقت ما اصلا آدم خوشزا یا سختزا نداریم هم۶ چیز بستگی به مادر داره مادری که ۹ ماه هر روز ورزش ک ...

خب الان تكليف من كه ازهمينام كه نه ماه خوردمو خوابيدم ورزش و تحركم خيلي كم بوده چيه

بايدچكاركنم ميترسم برم ونتونم درد دوتاشو بكشم😕

💙💙

من تجربه سز ندارم ولی طبی رو داشتم..درد زیادی داره ولی میشه تحملش کردوقتی بچت بدنیا میاد همون لحظه کوه درد تموم میشه انگار ن انگار..من ک همون موقع تا پزشک از اتاقم بیرون رفت میخواستم بپر بپر کنم چون واقعا ن دردی بود ن اذیتی

در حقیقت ما اصلا آدم خوشزا یا سختزا نداریم هم۶ چیز بستگی به مادر داره مادری که ۹ ماه هر روز ورزش ک ...

اره واقعا..من تمام نه ماهو پیاده روی داشتم و تا یک هفته ب زایمانم روزی سه چهار ساعت سرکار بودم..تازه کارهای خونم بود..کلا استراحت  اهو نازو ناله توکارم نبود و شکر خدا زایمان خوبی داشتم..نمیگم درد نداشت ک داشت ولی خب ماماها میگفتن مثل بقیه درد و سختی زیادی نکشیدی

سزارین عالیه بخداا 

به خدا من روز بعد عمل که میخواستم معاینه بشم قشنگ تو بیمارستان پا شدم آرایش کردم اومدم خونه، فقط و فقط اولین راه رفتن سخت بود، بعدش قابل تحمل بود اگه درد داشتی میتونی شیاف بزنی قشنگ دردت از بین میره فقط تا ۴،۵ روز اول باید یکی واسه کارای بچه کمکت کنه بعدش خودت میتونی بهش برسی

سزارین عالیه بخداا  به خدا من روز بعد عمل که میخواستم معاینه بشم قشنگ تو بیمارستان پا شدم آرای ...

براي كارام كه تا ده روز مامانم هس كمكم ميكنه

منظورم اينه كلا من دوست دارم زود خوب بشم خودم رسيدگي به بچم كنم يااينكه مثلا ميگن سزارين شيرزودتو سينه نميادبچه گرسنه ميشه گريه ميكنه ازاين حرفايكم ترس دارم

💙💙