2777
2789
عنوان

سزارين يا طبيعي😕

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 73 پست
اره منم این مشکل برام به وجود اومد

ببخشید الان چکار میکنید

دکتر رفتین؟

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان تكليف من كه ازهمينام كه نه ماه خوردمو خوابيدم ورزش و تحركم خيلي كم بوده چيه بايدچكاركنم ميت ...

اولا که اگر سز بشی هم بهتره بزاری دردات شروع بشه بعد سز شی

از همین الان تحرکت رو شروع کن

حالا ۱ ماه وقت داری

برو پیش یه ماما فیزیولوژیک برات ورزشا و استخر و ماساژ رو شروع کنه

وقت هست

پیاده روی هم بکن تو خونه خودت نرمش بکن

پرینه ت رو هرشب خوووب ماساژ بده و روغن مالی کن

شکمتو هرشب روغن مالی کن

شوهرتو تقویت کن هر شب بلکه روزی دوبار س.. داشته باش عالی میزایی

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
در حقیقت ما اصلا آدم خوشزا یا سختزا نداریم هم۶ چیز بستگی به مادر داره مادری که ۹ ماه هر روز ورزش ک ...

عزیز دلم نگو این حرف رو . من نه ماه رفتم باشگاه . بیا از مربیم بپرس مبگفت اخرش تو تو باشگاه میزایی . بعد از ظهر تا غروب بیرون بودم . کلا تو بارداریم هفت کیلو اضافه کردم از بس ورزش میکردم . خاله و مامان و خواهرم هم راحت طبیعی زاییدن ولی من با بهترین بیمارستان و دکتر نتونستم . جالبه از سزارین و اتاق عمل وحشت داشتم . بدن با بدن فرق داره

منم خودم رفتم برا ترخیصم، پرستارا وو پرسنل بهم لبخند میزدن 😂حتی میرفتم توی اتاقای اونایی ک سزارین ب ...

نکنه تو فامیل مونی؟😀 امروز زایمان کردی؟

لطفا لایک نکنین مرسی💝
در حقیقت ما اصلا آدم خوشزا یا سختزا نداریم هم۶ چیز بستگی به مادر داره مادری که ۹ ماه هر روز ورزش ک ...

عزیز دلم نگو این حرف رو . من نه ماه رفتم باشگاه . بیا از مربیم بپرس مبگفت اخرش تو تو باشگاه میزایی . بعد از ظهر تا غروب بیرون بودم . کلا تو بارداریم هفت کیلو اضافه کردم از بس ورزش میکردم . خاله و مامان و خواهرم هم راحت طبیعی زاییدن ولی من با بهترین بیمارستان و دکتر نتونستم . جالبه از سزارین و اتاق عمل وحشت داشتم . بدن با بدن فرق داره

من ک هرچی دکتر دیدم طبیعی آورده اتفاقا دکتر من همزمان با من باردار بود جفتمون باهم رفتیم پیش همکار ...

بخدااولین باره می شنوم.اخه دکترهای شهر ما همشون سزارین کردن.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
ببخشید الان چکار میکنید دکتر رفتین؟

من ۴ سال پیش بود..مواد داخل قرص ویتامین e رو خالی میکردم به جای مورد نظر میزدم با انگشت...به مدت ۱ ماه خوب خوب شدم ...خیلی دکتر رفتم فقط اینجوری خوب شدم اینم یکی بهم گفت خدا خیرش بده

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
من ۴ سال پیش بود..مواد داخل قرص ویتامین e رو خالی میکردم به جای مورد نظر میزدم با انگشت...به مدت ۱ م ...

وای جدی میگین؟

چقدر عالی

شماهم یه تیکه کوچولو بود؟

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
وای جدی میگین؟ چقدر عالی شماهم یه تیکه کوچولو بود؟

نه خیلی هم کوچیک نبود دبگه به خونریزی رسیده بودم وقتایی بدنم خشک بود در ژول روز خود له خود خونریزی میکرد حتی خودمم نمیفهمیدم

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

من يك هفته هست سزارين شدم و از من ترسو تر هم وجووود نداشت تاپيكامو ببين اما ميگم زايمان فقط سزارين

دكتر حاذق و خوبي داشته باشي درد چنداني نداره و اون غولي كه ازش ساختن جديدن اصلن نيست .سرپا هستي ولي خب يكم درد زير دلت داري.و حتما نياز داري كسي كنارت به ني ني رسيدگي كنه