2777
2789
عنوان

سزارين يا طبيعي😕

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 73 پست

من سزارین شدم سزارین هم بی درد نیست اگه بدنتون امادگی زایمان طبیعی رو داره کلاسهای امادگی زایمان برید مامای خصوصی بگیرید و طبیعی بیارید به هر حال هرچیزی از راه طبیعی خودش بهتره

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

فقط سزارین.طبیعی اگه خوب بود دکترها خودشون طبیعی می آوردن.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز رفتم بیمارستان یه فامیل مون دیدم زایمان طبیعی کرده بود و پاشده بود رفته بود دنبال کارا ترخیصش. ...

منم خودم رفتم برا ترخیصم، پرستارا وو پرسنل بهم لبخند میزدن 😂حتی میرفتم توی اتاقای اونایی ک سزارین بودن حالشونو میپرسیدم 😁

یکی از اشناهامون چشماش و لیزیک کرده بود سزارین کرد بخاطر چشماش 

نترس از سزارین با شیاف و ...قابل تحمله دردش خواهر من تازه زایمان کرده سزارین والا ک کاری نداشت طفلی از روز دوم همه کاراشو میکرد 

منم طبیعی تا بیست روز نمیتونسم بشینم درسته ک میتونسم از بعد زایمان راه برم 

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

ببين سزارين طبيعي توي ايران معنا نداره مگه بيمارستاناي خصوصي با هزينه هاي زياد اونم بعضياشون اكثرا ميگن برو تو اتاق راه برو ميسه ابت پاره شد صدا بزن بعد ميان اب كيسه رو با دست از واژنت خالي ميكنن بعد ميگن فقط راه برو تا درت شروع بشه بعدم فقط ميگن زور بزن و ببين فشاري ك بهت مياد فوق العاده زياده هر ديقه ام يمي ميتد معاينه واژن انجام ميده

من رفتم برا طبيعي كيسه ابمم پاره شد ولي ي فينگر بيشتر باز نشدم دكترم گف اين درد ده برابر ميشه ميتوني تحمل كني گفتم نه ببين دردش رو مخته قشنگ مغزتو نابود ميكنه 

درسته من وقتي سزارين شدم موقع مرخصي سخت از جام بلند شدم ولي باز راضيم   

کلا زایمان خر است . جفتش بده . من تا اخر درد طبیعی کشیدم اخرشم بردنم سزارین . تو بیمارستان خصوصی و ب ...

منم ترس همينو دارم براي همين ميگم اگه قراره نتونم ازاول برم سزارين دوتا درد ونكشم

💙💙
بیشتر توضیح میدی؟من با هر حرفی نظرم سریع تغییر کیکنه

من بچه اولم طبیعی زایمان کردم با انتخاب خودم با کلی اطلاعات خیلی شیک پیک اماده رفتم ...هم خیییلی درد کشیدم هم بعد از زایمان اصلا اونجوری نیست پاشی سالم همه نیگن دیگه به بچه برسی بازم کلی درد داری درد بخیه ..درد واژن..ترس از دستشویی رفتن یوبست بعدشت که از ترس استرس دسشویی رفتن به وجود میاد....بازم باید یکی کمکت کنه برا بچه..بعد از ۷ سال زایمان دومم دیگه حتی ۱ ثانیه به طبعیی فکر نکردم همه هم میگفتم تو تجربه داری حیفه شکمتو پاره کنی ولی دیگه گول نخوردم سزارین کردم خداروشکر خیییلی راضی بودم بازم شیک پیک رفتم بیمارستان ولی این دفعه شیک  برگشتم😂😂دردشم با شیاف کنترل میکردم  البته بیمارستان خصوصی رفتم قبل از اینکه بخواد درد شروع بشه برامون دارو میدادن..دیگه وقتی اومدم خونه روز اول یه کم بد راه میرفتم ولی روز دومم دیگه خوب شدم ..

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
دقیقا من الان فک کنم بعد طبیعی هموروئید دارم باید برم دکتر خاااااااک بر سر طبیعی فقط سزارین

اره منم این مشکل برام به وجود اومد

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
ديگه براي كلاس وقتي نمونده٣٦هفتم

اصن دكترت معاينه ات كرده ميتوني طبيعي بياري لگنت مناسب هس

مادرت راحت زايمان كرده خاله هات ؟، ارثيه ديگه ي مقدارش اگه اونا سخت زايمان كردن برو سزارين شو بهدا طبيعي خيلي ببخشيد كثافت كاريه هر ديقه يكي مياد دستشو ميكنه توت 😷

طبیعی حداقل ۵سال ازلحاظ روحی وجسمی پیرت میکنه.تجربشوندارم اماباردارم وفقط میرم واسه سزارین

ببخشید کی این دری وریا رو گفته؟؟

من که احساس میکردم بعد زایمانم ده سال جوونتر شدم و بدنم قویتر

تمام دردای بدنم از بین رفت با زایمان

اونی که آدمو پیر میکنه داروی بیهوشی و تزریق نخاعی و تیغ و... ست

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد