2777
2789

https://www.instagram.com/p/Bv6_eF0Bqsp/?igshid=xbwohc0by5gy

بچه ها این لینک اینستاگرام یه خانمه اهل خوزستان من داشتم تو پیجش میچرخیدم رسیدم به یه مطلب که گفتم براتون بذارم میتونید خودتون برید بخونید کن به خلاصه میگم که مطلبش راجبه گرده نخل هست که نوشتن خیلی خاصیت داره و مقوی قوای جنسیه با به قول قدیمیا کمرو سفت میکنه و از همه مهم تر برای کسایی که حامله نمیشن نوشته خیییییییلی خوبه حتی من چند جا نظراتو خوندم دیدم نوشته 90درصد جواب میده واسه بارداری میدونم خیلیا در انتظار بچه هستن و کلی هزینه کردن گفتم اینو بهتون معرفی کنم شاید حتی فقط یه نفر پیگیرش شد و نتیجه گرفت منم دعا کرد این خانم خودشم اگه بخواید براتون میفرسته

زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی... ∞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه چیزا تا خدا نخاد نمیشه 

هزاد تا مریضیم داسته باشی خدا بخاد میشه اما یکی مثل من همه چیش سالمه 

اما خدا نمیخاد که نمیخاد

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 
چی میگه خلاصه نمیشه بگی

کاملا خلاصه گفتم بخدا حال نداری بخونیش؟  راجبه گرده نخل هست که خیییییلی مفیده برای کساییی که حامله نمیشن

کاملا خلاصه گفتم بخدا حال نداری بخونیش؟  راجبه گرده نخل هست که خیییییلی مفیده برای کساییی که حا ...

اسم اهنگ تو امضات و بگو

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 
چه چیزا تا خدا نخاد نمیشه  هزاد تا مریضیم داسته باشی خدا بخاد میشه اما یکی مثل من همه چیش سالم ...

درسته حرفت عزیزم ولی خدام نگفته دست رو دست بذاری تا از اسمون برامون بچه بیاد