خیلی خستم از زندگیم نمیدونم واقعا چیکار کنم همش به همه پرخاش میکنم کسی جرعت نداره یه سوال ازم بپرسه سریع عصبانی میشم ۲۴ ساعت با شوهرم دعوا داریم همش سردرد دارم و کنکوریم هستم حوصله درس خوندنم نداره یه ادم بی هدف خاک بر سر از شوهرمم بدم میاد دوست ندارم قیافش ببینم هر وقت میبینمش عصبی میشم حوصله غذا درست کردنم ندارم یه ادم وسواسی خاک بر سرم هستم همش حس میکنم خونه کثیفه روزی ۱۰ بار من جارو برقی و کهنه کشی میکنم تا حالا تو خونه غذا درست نکردم میگم کثیف میشه خونه همش حس کثیفی دارم اصلا نمیتونم بیخیالم بشم
😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢 آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔 کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟ یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢. آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوما شما باید رو خودت کار کنی وقتی میخوای عصبی بشی ی نفس عمیق بکش و سعی کن جواب ندی به طرف مقابلت.انقد خودتو کنترل کنی که دیگه عصبی نشی.من خودمم یکی بودم بدتر از تو
خود به خود گریه میکنم خسته شدم از این زندگی نکبتی از مدرسه که میام گرسنه و خسته خودم باید غذا درست کنم تموم دوستام میرن خونه غذا اماده میزارن جلوشون اونوقت من هرروز بعد از مدرسه گریه میکنم خود به خود