2777
2789

خیلی خستم از زندگیم نمیدونم واقعا چیکار کنم همش به همه پرخاش میکنم کسی جرعت نداره یه سوال ازم بپرسه سریع عصبانی میشم ۲۴ ساعت با شوهرم دعوا داریم  همش سردرد دارم و کنکوریم هستم حوصله درس خوندنم نداره یه ادم بی هدف خاک بر سر از شوهرمم بدم میاد دوست ندارم قیافش ببینم هر وقت میبینمش عصبی میشم حوصله غذا درست کردنم ندارم یه ادم وسواسی خاک بر سرم هستم همش حس میکنم خونه کثیفه روزی ۱۰ بار من جارو برقی و کهنه کشی میکنم  تا حالا تو خونه غذا درست نکردم میگم کثیف میشه خونه همش حس کثیفی دارم  اصلا نمیتونم بیخیالم بشم 

برو دکتر روانشناس

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما باید تحت درمان باشی همین وسواست باعث پرخاشگری وعصبی شدن وافسردگیت میشه خووووو حتما برودکتر عزیزم.

🙂🙂🙂🙂🙂🙂

یاابلفضل عصبی نشی یوقت😱😱😱😰😰😰

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....

اولا انقدر به خودت نگو خاک برسر.

دوما شما باید رو خودت کار کنی وقتی میخوای عصبی بشی ی نفس عمیق بکش و سعی کن جواب ندی به طرف مقابلت.انقد خودتو کنترل کنی که دیگه عصبی نشی.من خودمم یکی بودم بدتر از تو

خود به خود گریه میکنم خسته شدم از این زندگی نکبتی از مدرسه که میام گرسنه و خسته خودم باید غذا درست کنم تموم دوستام میرن خونه  غذا اماده  میزارن جلوشون اونوقت من هرروز بعد از مدرسه گریه میکنم خود به خود 

اولا انقدر به خودت نگو خاک برسر. دوما شما باید رو خودت کار کنی وقتی میخوای عصبی بشی ی نفس عمیق بکش ...

اتفاقا من ادم کم حرف و ساکتیم شوهرم همش به  پرو پام میپیچه یه مسئله رو ول کنش نیست همش غر غر میکنه  هر چی جوابش و ندم بد تر میکنه باهام 

خود به خود گریه میکنم خسته شدم از این زندگی نکبتی از مدرسه که میام گرسنه و خسته خودم باید غذا درست ک ...

عزیزدلم خیلی راحت و با یه دوره درمان برطرف میشه

دانش آموزی؟ چی شد که اینقدر زود ازدواج کردی