2777
2789
عنوان

مادر پرووو دختره 😡

249 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من شوهرم قبل من يه جا ديگه رفتن براش خواستگاري ولي پسند نكردن چون دختره از نظر خانوادگي و اينها پايين بوده بعد مادر شوهرم با جاريهام رفتن مرد ها نرفتن شوهرمم نبوده تو مراسم الان ما سيزده ساله ازدواج كرديم چند روز پيش مادر دختره به مامان گفته تو دخترت كوچيك بود كه دادي به اينها من دخترم همسن پسره بود پسره راضي مادر پسره راضي اين خانوم ه اشغال جاريم رو گفته اين راضي نبود حالا شوهرم بهم گفته موضوع رو قبلا تازه گفت كلي دعا هم از تو خونه پيدا كرديم كه اينها كرده بودن بعد مامان جوابش رو نداده منم از مامانم ناراحت شدم مامانم فقط گفته خواهر اينها از فاميل هاي خودشون زن ميگيرن نه از غريبه حالا جالبيش اينكه اينها مهاجرن و بدون مدارك☹️

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجع ب شما نمیگم 

ولی پسرا هر جا میرن خاستگاری بهشون جواب منفی میدن 

بعد ازدواجشون برمیگردن میگن ما پسند نکردیمو از این چرت و پرتا

من ترس از دست دادن ندارم💜، خیال دل پس دادن ندارم💜، محاله وقتی از خدا یچیزی میخوام💜، نگفته باشم اسمتو کنارش یبارم 💜کاش همه ی آرزوها برآورده میشد... مثل تو ک زیباترین آرزوی منی 💛
حرفت درسته ولی خیلی توهین کردی کارت زشته هم به مهاجرت شون هم به سطح خانواده شون

من حقيقت رو گفتم توهين نكردم چيزي كه حقيقته بايد گفته شه 

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂