2777
2789
عنوان

نامزدم اصن بهم پیام نمیده

3283 بازدید | 65 پست

خانوما من نامزدم از اول بهم گفت پیام دادن و چت کردن و دوس نداره ولی اون اوایل یکم باهم چت میکردیم ولی الان اصن چت نمیکنه منم که بهش پیام میدم زنگ میزنه که تلفنی حرف بزنیم 

الان دیشب بهش گفتم دلم میخواد یکم چت کنیم باهم چون زنگ بزنی نمیشه طولانی حرف بزنیم بعد داشتیم حرف میزدیم وسطش خوابید😐 بنظرتون یعنی ددستم نداره؟؟؟ 

عادت نداره

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفته که بیچاره  همون اول😁

شوهرمنم اینجوری بود چت فقط در حد ۱۰ تا  ارسال 😐دیوننه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

به نظر من خیلی دوست نداره ... معمولیه ... مث خیلی از مردا .... در حد معمول دوست داره ... خیلی معمول 😕

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

وقتی بهش پیام میدی زنگ میزنه ینی دوستت داره بعدشم خو اولش بهت صاف گفته اهل چت کردن نیست مجبورش نکن ب کاری ک خوشش نمیاد لابد خسته بوده خوابش برده خیلی درگیر این چیزا نشو

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
گفته که بیچاره  همون اول😁 شوهرمنم اینجوری بود چت فقط در حد ۱۰ تا  ارسال 😐دیوننه

دقیقا👌 تازه گاهی خیلی تلاش میکنه چت کنه باهام وسطاش ویس میده دیگه تایپ‌نمیکنه