2777
2789
عنوان

خواهرشوهر....

922 بازدید | 56 پست

بچه هامن چهارتا خواهرشوهردارم.۶ماهه عقدکردم.همشون شهرستانن بجزیکیشون.مثلا دوهفته ای یه بار میان خونه مادرشوهرم.یکیشون خوبه ولی اون دوتا مثلا شماره همو نداریم !باورتون میشه.فقط یکیشون شمارم داره که تقریبا همسنیم وتقریبا خوبه.اون روز خواهرشوهرم اومد باشوهرم روبوسی کرد ولی بامن ازدور دست داد کلا بااون یکی جاریمم اینطوری سلام کرد.خیلی خودشو میگیره انگار کیه تازه رفته پروتز کرده وعمل بینی دیگگگگه خیبیییلیی بدترشده.حس میکنم خودشو واسم میگیره .اصلا باهام حرف نمیزنن درحدسلام.من حس میکنم مشکل از اخلاق منه.بخدا نمیدونم چ کنم

گل پسرم دوستت دارم💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن بابا ب خودت نگیر من خواهر شوهر ندارم ولی خاله های شوهرم روی هرچی خواهر شوهره سفید کردن بگم چقدر اذیت میکنن باورت نمیشه بزار سرد باشن به از دخالته که

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم           
مهم نیستن ولی خب من بدم میاد باخانواده شوهرم خیلی سردباشم.احساس میکنم من توجمعشون تنهام

دقیقاهمینومیخوان بهت القاکنن،که توتنهایی توجمعمون وبرامون مهم نیستی

مهم نیستن ولی خب من بدم میاد باخانواده شوهرم خیلی سردباشم.احساس میکنم من توجمعشون تنهام

منم ۳ تا دارم یکیشون خوبه اون دوتا ادمو میبینن یه رویی میکنن اونور انگار کین

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

ول کن بابا حالا تنها باشی بهتراینه که انگولکت کنن

بیکاریا رفیق

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...