2777
2789
عنوان

بلاخره شاهرخ استخری از همسرش رونمایی کرد 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی خوشکلم هست کلا مرد خانواده دوستیه 

زن‌محسن یگانه هم ببینیم دیگه همه رو دیدیم ☺☺😃

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

آره منم امروز دیدمش 

خیلی نازه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

مگه همسرشو تا حالا نشون نداده بود؟؟من دختراش رو دیده بودم

نه اولین باره عکسشو گذاشته

روزگار عوض شد ! مثل دفتر های قدیمی بودیم دو ب دو ،باهم هر کدام را ک میکندند آن یکی هم کنده میشد حالا سیمی مان کردند ک با رفتن دیگری کک مان هم نگزد 
خدایی خوشکلم هست کلا مرد خانواده دوستیه  زن‌محسن یگانه هم ببینیم دیگه همه رو دیدیم ☺☺😃

زن مهران مدیری هم مهمه ببینیممم

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
نه اولین باره عکسشو گذاشته

چه عجیب چرا تا حالا نشون نداده

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
چ نازه. شاهرخ ک خیلی زشت شده شبیه کدو شده 

😂😂😂

روزگار عوض شد ! مثل دفتر های قدیمی بودیم دو ب دو ،باهم هر کدام را ک میکندند آن یکی هم کنده میشد حالا سیمی مان کردند ک با رفتن دیگری کک مان هم نگزد 
زن مهران مدیری هم مهمه ببینیممم

من یه بار دیدم تو یه سایتی ولی بعدها سرچ‌کردم همه حذف شده بود زنش خیلی معمولی بود ولی چهره مهربونی داشت قدشم رو به کوتاه بود 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
قدیمی خبرت تازه شاهرخ بدش اومده گفتن از رونمایی کردن زنش گفته یزید مگه آیفونه؟!

نمیدونم تازه دیدم