2777
2789

در مورد ادامه تحصیل برای ارشد سوال داشتم

اگر اطلاعات دارین ممنون میشم

آیا واقعا ارشد وزارت بهداشت بهتر از وزارت علوم هست؟ هر دو طرح دارن یا فقط وزارت بهداشت؟

از نظر تعداد کلاس های دانشگاه من شنیدم وزارت علوم دو روز در هفته میذارن معمولا اما بهداشت چهار روز داره؟ و اینکه تعداد پذیرش بهداشت حدود پنجاه و خورده ای نفر با وجود سهمیه ای ها امید قبولی هست؟

واای خوشبحالتون کی میشه من برسم به این روز؟😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ارزومه دکترای روانشناسی بگیرمم

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای خوشبحالتون کی میشه من برسم به این روز؟😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ارزومه دکترای روانشناسی بگیرمم

منم چهار ترمم مونده ولی از الان دارم تحقیق میکنم که کدوم بهتره چون از تابستون آینده باید بخونم بخصوص اگه وزارت بهداشت رو انتخاب کنم پذیرش خیلی کمه