2777
2789
عنوان

حال گیری

118 بازدید | 9 پست

سرشب بی افم اومده بهم پیام میده از یه دختره میحرفه میگه خیلی فشارج. ن. س. ی داره بدبخت دلم براش میسوزه فکرکن به من راجع به بقیه دخترا میگه.. میگه حرف زدنش منو ح. ش. ر. ی. میکنه یعنی خاک برسرمن که واسه کسی وقت گذاشتم که میاد از حرف زدنای دخترا میگه. خیلی بی‌شعوره عوضی. میدونه ناراحت شدم ازش یه زنگ نمیزنه پیام داده هرهر میخنده میگه فکرنمیکردم برات مهم باشه... اخخخ دارم اتیش میگیرم بنظرتون با این ادم بی‌شعور چه کنم ادم بشه

اه

کات

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کات

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!     مرغ باش تخم بزار!!! والا!😂        اگر مخالفی ریپلای کن اما توهین نکن قضاوت نکن بهم تهمت نزن برچسب نزن فقط مث آدم نظرتو بگو. بودن کسایی که هم تهمت زدن هم الکی قضاوتم کردن،اگر هیچی نگفتم بخاطر احترام نبوده بخاطر نترکیدن کاربریم بوده.پس کاربر تهمت زن،عقده تو سر من خالی نکن.مرسی اه      اهالی محترم سایت،میدونم پدرمادراتون قدیسه هستن،میدونم کل پدرمادرای دنیا امام زاده هستن.اینهمه تربیت غلط و عقده ای تو جامعه هم من هستم،کودک آزار من هستم،ظلم کننده به حیوانات من هستم.همه اینارو میدونم.اگر من نظری دادم درمورد پدری که ظالمه مادری که مادر نیست،شما اظهار فضل نکن در جوابم.دید تو با من فرق داره.دیدم به چشمم یتیماییو که دوتا ملک عذاب به اسم والدین دارن.پس نه من میتونم تورو قانع کنم،نه تو منو.پس،دوست عزیز،قدیسه هاتو تو سر منو امثال من نکوب.آفرین.        عاشق حیواناتم اما معتقدم که سگ نجسه. این به این معنی نیس که دشمنی دارم با سگ، بلکه معنیش اینه که توی خونه ام نمیارم. اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.

عزیزم یه چیزی بگم ناراحت نشی. خوب کسی که دوست دختر میگیره بنظرت فقط میخواد به چشم و ابروش نگاه کنه؟. ینظر من چیز خاصی نگفته.که شما الان متعجبی  خوب دوست دختر میگیره که اگه نیاز جنسی داشته باشه باهاش برطرف کنه. .حداقل تو ایران که اینجوریه. کاری به کشورهای دیگه ندارم. شما هم بهس بگو عزیزم اگه فشار جنسی بهت واردشده میتونی کات کنی بری با کسی که میتونه بهت آوانس بده دوست بشی. نوش جونت. .یه مدت هم جوابشو نده بعد کم محلی کن. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !