2777
2789
عنوان

درد دل

446 بازدید | 51 پست

سلام. یه سوال داشتم خانوما لطفا بگید رفتارم درسته یا نه؟ بزارید تعریف کنم براتون. من یه خانوم متاهل ام  یه بچه ۴ ماهه. تحصیلاتم لیسانسه توی دانشگاه دولتی. از نظر ظاهر همه میگن خوبم خواستگارای زیادی ام داشتم اما قسمت شد با دوست برادرم ازدواج کردم (البته خودش هی به داداشم پیغام میداد قولشو به من بدین) من با این آقا براساس شناختی که داداشم ازش داشت ازدواج کردم نمیگم خوب نیس . نه اتفاقا خیلی خوش قیافه و مهربون و از نظر مالی خیلی خوبه فقط وقتی اومد خواستگاریم بهم نگفت با دوستش خیلی صمیمیه و خیلی به هم علاقه دارن. گف یه رفیق دارم همین. بعد عروسیمون از طرف همین پسره خیلی اذیت شدم توی زندگیم. طوریکه توی هر مساله به شوهرم نظر میداد و باعث دعوا بینوم میشد.حتی مسافرت که رفتیم شوهرم گف باید اینم باهامون بیاد .کلی اتفاقات بد و ناراحت کننده افتاد اونجا که جاش نیس بگم. حالا نظر بدید من چیکار کنم شوهرم از این پسره دست بکشه ۱۵ ساله با همن از دانشگاه.

یه بار که دخالت کرد قشقرقی بپا کن که دیگه جرات نکنه سمتت بیاد خانوادش که نیستن دوسته مث...پرتش کن بیرون از زندگیت

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا شوهرت نخاد تو هرکاری کنی فایده ای نداره قانعش کن ک ب زندگیتون لطمه وارد میکنه

بخدا خیلی با هم خوبیم فقط وقتی با همیم اون پسره از حسادت میخاد بمیره توی نامزدیمون یه رفتاریایی کردا این پسره یادم میفته دلم میخاد خفش کنم

ببخشید میپرسم، همسر شما فانتزی خاصی نداره؟!

خیلی بهش وابستس میدونم چک کردن گوشی کار زشتیه ولی یه بار چک کردک همش دوست دارم نوشته بودن برا هم. ابراز علاقه و عشق و اینا وقتی هم به شوهرم گفتم گف چرا چک کردی باهام دعوا کرد

یه بار که دخالت کرد قشقرقی بپا کن که دیگه جرات نکنه سمتت بیاد خانوادش که نیستن دوسته مث...پرتش کن بی ...

اخه مساله اینه خونه هامونم کنار همه. زن این پسره هم ناراحته مث من تا حدی که برا انتخاب آتلیه عروسی شوهرم به حرف من گوش نداد رف اونی که این پسره بهش گفته بود رو رزرو کرد. بعدش عکسامون کیفیتش بد شد دوباره رفتیم همونی که من میخواستم فکر کنید دوباره رفتم ارایشگا شما باشید حرص نمیخورید؟

شوهرتو تهدید کن یا ی کاری کن با دوستش قطع رابطه کنه

کلی گریه کردم گفتم میرم برگشت گف برو مهم نیس نمیدونم چرا اینجوری شده خیلی دوسم داشت ولی وقتی حرف از این پسره میاد وسط داد و بیداد میکنه ببخشید اینو میگم حتی فکر میکردم اینا قی ان با هم. بهش که گفتم خندید گف مسخره بازی درنیار منم گفتم برا چی انقد دوسش داری دوتا پسر برا چی باید همو بخان یه بارم دیده بودم همو بغل کرده بودن داشت قلبم وامیستاد

اخه مساله اینه خونه هامونم کنار همه. زن این پسره هم ناراحته مث من تا حدی که برا انتخاب آتلیه عروسی ش ...

نزدیک باشه من و همسایم هم خونمون دیوار به دیواره اما دخالت نمیکنیم اصلا همو نمیشناسیم

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
کلی گریه کردم گفتم میرم برگشت گف برو مهم نیس نمیدونم چرا اینجوری شده خیلی دوسم داشت ولی وقتی حرف از ...

گی درسته نه قی

احتمالش هم هست نمیاد که به تو بگه که

به نظر من اینا هر2شون یه فانتزی، چیزی دارن
به احتمال زیاد اون دوستش احساسات زنونه داره البته میتونه برعکس هم باشه.اینو میشه از صحبت های شخصیشون فهمید
توی پیاهاشون چیزی متوجه نشدین؟