2777
2789
عنوان

کاش یکسال اول ازدواج پیشگیری نکرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 94 پست
منم دقیقا مثه توام و اینکه من  اطرافیان از جمله خواهر شوهر و مادر شوهر میگفتن حالا زوده نیارین ...

واقعا به حرف اطرافیان اهمیت میدین

شوهرم یه مدت هست بی خودی سر کار نمیره امروز گفت دیگه سر کار نمیرم همه بهم میگن تو که نیاز مالی نداری چرا میری سر کار!! رو مخش کار کرده بودن و دلسردش کرده بودن جالب اینجاست هیچ کدومشون هم دلسوز ما نیستن

ادم های حسود همش منتظرن زیر پامون رو خالی کنن انگار ما تو زندگی دیگران دخالت میکنیم که برای ما نسخه می پیچن شوهرم میره پیش رفیق بهش ادرس خرابه خونه میدن تو جیبش تریاک میزارن باز هم جای شکرش باقیه بهم میگه یا لو میره با رفیق های مجردش میره بیرون تو جیبش ترومادون پیدا می کنم یا با فامیلش رفتیم بیرون پسره اصلا سیگار نمیکشید اماده کرده بود روشن کرد گذاشت دهن شوهرم!! زنش که نگم برات با چشم هاش برای شوهرم سوسه میاومد اخر سر هم طلاق گرفت اوار زندگی یکی دیگه شد. 

من توهمی نیستم ولی خوب میفهمم کسی تاب ارامش زندگی کس دیگه رو نداره نباید عقلمون رو بدیم دست مردم تا تو خصوصی ترین موضوعات زندگیمون اظهار نظر کنن.

اره من بعد از یکسال ، چکاب قبل از بارداری رفته بودم که گفت یکم تنبلی داری و فولیکول بالغ نداری 😢 ال ...

تحت درمان هستی؟ برو پیش یه دکتر خوب و باهاش ادامه بده تا نتیجه بگیری. متاسفانه دکترا هم خیلی وقت منو تلف کردن

خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعد شش ماه باردارشدم الان تو ماه هفتم اقدامم این ماه پری نشدم ترسیدم مشکلی داشته باشم گفتم کیست ...

مبارکه عزیزم ان شاءالله که بارداری سالم و زایمان راحتی داشته باشی 😀😍

وای عزیزم مبارکه 😍

مرسی خانوما ناراحت نشید عکس بی بی چکو فرستادم بخدا برای  از دست ندادن روحیتون فرستادم بقول قمبر تو فیلم خجالت نکش ما میتواااااانیم💪💪💪💪💪💪 اصلا امیدمونو نباید از دست بدیم

خوشحال باش ،این بقیه رو دیوونه می‌کنه  
تحت درمان هستی؟ برو پیش یه دکتر خوب و باهاش ادامه بده تا نتیجه بگیری. متاسفانه دکترا هم خیلی وقت منو ...

دوماه اول رفتم دیگه نرفتم الان فقط طبیعی اقدام میکنم ان شاءالله که بشه . چون قرصا و آمپولا خیلی حساسم کرده بود الکی گریه میکردم . دیگه نمیخوام استفاده کنم . 

ماه های قبل عین خیالم نبود ولی این ماه بد دسترسی افتاده به جونم .

تا میتونی ریلکس کن. البته خودمم اینطوریم ولی تا جاییکه میشه باید بهش فکر نکرد

منم دو سال اول ازدواج جلوگیری طبیعی داشتیم شوهرم بچه نمیخواست یه جورایی. سال سوم شروع کردیم اقدام کردن.ماه اول و دوم نشد. شوهرم داشت کم کم شروع میکرد که انگار نمیشه کلا. منم یه جورایی استرس گرفتم رفتم دکتر. که دکتر گفت تا 6 ماه مشکلی نیست اگه بیشتر از اون شد درمان میکنیم. البته سونو و این چیزا هم نوشت که من همون ماه جواب بی بی چک و آزمایشم مثبت شد. خواستم اینو بگم شوهر من که همیشه میگه بچه واسش مهم نیست و اگه هم بچه ای نباشه اشکال نداره ،بعد دو ماه شروع کرده بود به غر زدن.یعنی من سر سه ماه آماده بودم یه دعوای اساسی کنم که تقصیر تو بوده دو سال نزاشتی و حالا اینجوری شده و داری غر میزنی که خدا رو شکر جواب مثبت شد.کلا این مردها همشون ادعا میکنن که بدون بچه مسئله ای نیست ولی خدا نکنه که مشکلی پیش بیاد شروع میکنن به غر زدن و اعتراض و شکایت. ولی خانمهای بیچاره در هر حالتی سازگارن. ایشالا که واسه شما هم یه خبر خوب میرسه فقط استرس نگیرین. 

مرسی خانوما ناراحت نشید عکس بی بی چکو فرستادم بخدا برای  از دست ندادن روحیتون فرستادم بقول قمبر ...

نه عزیزم این چه حرفیه. خیلیم خوشحال شدیمو انرژی مثبت گرفتیم😘😘 ایشالا بارداری خوبی داشته باشیو به سلامتی بغلش بگیری

دوماه اول رفتم دیگه نرفتم الان فقط طبیعی اقدام میکنم ان شاءالله که بشه . چون قرصا و آمپولا خیلی حساس ...

اره قرصای هورمونی خیلی رو روحیه تاثیر میذاره. ولی به نظرم تحت نظر یه دکتر باش

منم برای همین خوشگذرونیه و مسافرت رفتنو کار پیشگیری کردم. ولی عوضش یه بچه اووردی خیالت راحت شد

من تنبلی تخمدان داشتم فکر میکردم دیر باردار میشم واسه همین پیشگیری نکردم 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...