2777
2789
عنوان

کاش یکسال اول ازدواج پیشگیری نکرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 94 پست
به سلامتی عزیزم مباااااررکههههه. وای چه خبر خوبی دادی.. خیلی روحیه میگیرم بچه ها میگن بیبی شون مثبت ...

مرسی عزیزم انشالله خودتم باردار میشی این لحظه شیرینو تجربه میکنی منم براتون دعا میکنم چون میدونم انتظار کشیدن خیلی سخته

خوشحال باش ،این بقیه رو دیوونه می‌کنه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور . دقیقا وضعیت شما رو دارم . شوهرم عاشق بچه بود من دوست نداشتم . البته ما طبیعی جلوگیری م ...

اره واقعا. یا اگر اطلاعات کافی داشتیم میرفتیم ازمایشای اولی هرو میدادیم میدیدم مشکل هست خوب قطعا زودتر اقدام میکردیم. 

خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن
اره واقعا. یا اگر اطلاعات کافی داشتیم میرفتیم ازمایشای اولی هرو میدادیم میدیدم مشکل هست خوب قطعا زود ...

اره من بعد از یکسال ، چکاب قبل از بارداری رفته بودم که گفت یکم تنبلی داری و فولیکول بالغ نداری 😢 اللنم پنج شیش ماهه اقدامم انگار نه انگار 

آخه مشکل خاصی نداریم که بگم این مشکل مانعشه برای تحریک تخمدانم قرص هم میخورم سونو رفتم فولی هم داشت ...

شوهرت هم آزمایش داده؟

من قرص نمیخوردم. از ک ا ن د و م استفاده می کردیم. ولی وقتمو از دست دادم. الان 32 سالمه

بهت قول میدم که به همین زودیا باردار میشی

مادر شدن حس خوبیه وقتی بچتون بهتون میگه مامان چه حسی دارید مامانا؟؟مادربودن یعنی چی؟؟میشه برام بگید؟میشه بگید وقتی یکیو بغل میکنید که از گوشت و خون و وجود خودتونه چه حالی بهتون دست میده؟؟ اخه میدونید من این احساس رو هیچوقت نمیتونم داشته باشم اخه بچه دار نمیشم میخوام شمایی که دارید برام بگید چجوریه تا بلکه بتونم حسش کنم...خوشبحال شما که مادر هستید خوشبحال همه ی مامانا...
واقعا؟من یه پسرنانازدارم که ۱۰ سالشه.به نظرتون الان اقدام کنیم من باردارمیشم یازمان میبره؟

خدا حفظش کنه. والا با این وضعیتی که من از خودمو اطرافیانم میبینم زودتر اقدام کن

اره من بعد از یکسال ، چکاب قبل از بارداری رفته بودم که گفت یکم تنبلی داری و فولیکول بالغ نداری 😢 ال ...

تا یک سال وقت داری نگران نباش

من جلوگیری نکردم گفتم حداقل چند ماه طول میکشه باردار بشم ولی ماه اول عروسیم باردار شدم بعد دو هفته ا ...

همسرت هم آزمایش داده؟

ماه های قبل عین خیالم نبود ولی این ماه بد دسترسی افتاده به جونم .

منم بعد شش ماه باردارشدم الان تو ماه هفتم اقدامم این ماه پری نشدم ترسیدم مشکلی داشته باشم گفتم کیست دارم وهزار استرس بعد شوهرم گفت ی تست بزن زدم مثبت بود