2777
2789
عنوان

یه راه حل برای کسانی که به شوهرشون مشکوکن

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 117 پست
نامبر بوک که عالیه.قبلنا شماره های ناشناس که زنگ میزدن به شوهرم با یه بدبختی بر میداشتم سیو میکردم ب ...

بیچاره من☹☹حداقل حداقل ۱۰۰تا مخاطب زن تو گوشی شوهرم هست همکارن دیگه چه میتونم بکنم😑😑😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام  ، کاربر محترم اگر تونستید  یه خورده توی تاپیک ها بچرخید و ببینید چند نفر با برنامه ی ...

شوهرش زندگیش متشنج کرده ربطی به من نداره.میخوای مثل کبک سرش کنه زیر برف شوهره هر غلطی خواست بکنه نه؟متاسفم همچین زنهایی هستن که مردا رو پر رو کردن.بذار ابروی شوهره بره.خدا گناهکارو یه روزی رسوا میکنه شاید بوسیله تاپیک من شایدم جور دیگه

خوشحالی یعنی ....
اگه گوشی تو جیب یا کیف باشه چی؟ باز هم واضح ضبط میکنه؟ مثلا تو جیب شلوار یا تو کیف پول

اره خیلی واضح مخصوصا برنامه hvr.. با فیلت رشکن برو تو برنامه aptoide بعد اونجا hvr نصب کن

خوشحالی یعنی ....
ولی شوهرمن گوشیشوپیش من ول میکردنمیدونست ضبط مکالمه واسش نصب کردم شبا گوش میدادم یا وقتی میرفت کلاسو ...

میتونی زودی با بلوتوث بفرستی صداها رو روی گوشی خودت راحت بعد که رفت بگوش😀

خوشحالی یعنی ....
من موافق اینکار نیستم.به قول بعضی دوستان کسی که خیانتکار باشه هزارتا راه واسه کثافتکاری داره که همسر ...

به نظرم واجبه اینکارو بکنیم.حداقل واسه یک هفته بعدش اگه چیزی نباشه با عشق بیشتری به زندگی ادامه میدیم😍😀این برنامه ضبط مکالمه هست  و صدای اطراف نه فقط مکالمه.اگه گوشی دیگه هم داشته باشه حرف بزنه صداش تو این گوشی ضبط میشه

خوشحالی یعنی ....
شوهرش زندگیش متشنج کرده ربطی به من نداره.میخوای مثل کبک سرش کنه زیر برف شوهره هر غلطی خواست بکنه نه؟ ...

چه جالب ، یه روزی یه جایی توی بخشی از زندگیت لنگیدی  ، بدون نتیجه ی کارت بوده و خدا خواسته . طرز تفکر وحشتناکی داری ، متاسفم شریک شیطون شدی برای جنجال توی خانواده ها . 

سلام😊 
چه جالب ، یه روزی یه جایی توی بخشی از زندگیت لنگیدی  ، بدون نتیجه ی کارت بوده و خدا خواسته . طر ...

شوهر هرزگی میکنه من شریک شیطون شدم😨😨😨من تفنگ رو سر کسی نذاشتم.فعلا که دست یه به ظاهر مومنش رو شده.اینا لفظ ایمان تو ذهن مردم خراب میکنن.لطفا ریپ نکنید.واز تاپیک من برید بیرون

خوشحالی یعنی ....
شوهر هرزگی میکنه من شریک شیطون شدم😨😨😨من تفنگ رو سر کسی نذاشتم.فعلا که دست یه به ظاهر مومنش رو شده ...

بزگوار تاپیک شمایی وجود نداره عزیزم ، توی چهار دیواری خونتون با کسی درگوشی صحبت نمیکردید که من اومده باشم و مزاحم شده باشم ، یه صفحه ی عمومی هست . ولی چشم به حرفتون احترام میزارم و پاسخ دیگه ای نمیدم ، فقط یه سوال اگر هر زنی تا مدت ها شرایط جدا شدن رو نداشته باشه و مجبور بشه تا مدتها با یاداوری اون کلمات آتیش بگیره مقصر شنیدن اونها چه کسی هست ؟ بحث هرزه بودن مرد نیست ، بحث درد کشین یه زن و به طبع اون افسرده شدن بچه هاش هست ، امیدوارم متوجه شده باشید . به هرحال اون زن یه روزی متوجه میشه حالا از هر کجا ، شما چرا واسطه ی این خبر فاجعه آمیز میشید؟

خدانگهدارتون باشه

سلام😊 

سلام عزیزم هرچی میگردم پیدا نمیکنم این نرم افزارو مشه درخواست دوستیمو قبول کنی شمارمو بدم به تل گرامم بفرستی نرم افزارو

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏
سلام عزیزم هرچی میگردم پیدا نمیکنم این نرم افزارو مشه درخواست دوستیمو قبول کنی شمارمو بدم به تل گرام ...

اول برنامه aptoide از نت نصب کن بعد داخل اون hvrهست گلم.اون برنانه کلی اپ داره

خوشحالی یعنی ....