من خودم چند وقته شک دارم.البته چیزی ندیدم ولی حساس شدم.واسه همین برنامه hidden voice recorderیا همون hvrرو گوشی شوهرم نصب کردم.این برنامه ضبط صداس.از وقتی میخواد از خونه بره بیرون قبل رفتنش روی ریکورد میزنم و صدا رو ضبط میکنه تا برگرده خونه باز رفت لباسش عوض کنه استاپ میزنم که دیگه ریکورد نکنه.شب یا موقعی که خوابه میشینم گوش میدم .همه صداها رو واضح ضبط میکنه.میتونید برنامه رو مخفی کنید که متوجه نشه.البته خود برنامه هم ایکون مخفی شدن داره.خلاصه انگار همراهشی.خخخ چند روزی امتحان کنید بد نیست.بعد گوش دادنم دلیت کنید بره.واسه کسایی که شک دارن.نیاین نصیحت کنید لطفا.خب نگران زندگیم بودم.
سلام ، کاربر محترم اگر تونستید یه خورده توی تاپیک ها بچرخید و ببینید چند نفر با برنامه ی ...
شوهرش زندگیش متشنج کرده ربطی به من نداره.میخوای مثل کبک سرش کنه زیر برف شوهره هر غلطی خواست بکنه نه؟متاسفم همچین زنهایی هستن که مردا رو پر رو کردن.بذار ابروی شوهره بره.خدا گناهکارو یه روزی رسوا میکنه شاید بوسیله تاپیک من شایدم جور دیگه
من موافق اینکار نیستم.به قول بعضی دوستان کسی که خیانتکار باشه هزارتا راه واسه کثافتکاری داره که همسر ...
به نظرم واجبه اینکارو بکنیم.حداقل واسه یک هفته بعدش اگه چیزی نباشه با عشق بیشتری به زندگی ادامه میدیم😍😀این برنامه ضبط مکالمه هست و صدای اطراف نه فقط مکالمه.اگه گوشی دیگه هم داشته باشه حرف بزنه صداش تو این گوشی ضبط میشه
شوهرش زندگیش متشنج کرده ربطی به من نداره.میخوای مثل کبک سرش کنه زیر برف شوهره هر غلطی خواست بکنه نه؟ ...
چه جالب ، یه روزی یه جایی توی بخشی از زندگیت لنگیدی ، بدون نتیجه ی کارت بوده و خدا خواسته . طرز تفکر وحشتناکی داری ، متاسفم شریک شیطون شدی برای جنجال توی خانواده ها .
چه جالب ، یه روزی یه جایی توی بخشی از زندگیت لنگیدی ، بدون نتیجه ی کارت بوده و خدا خواسته . طر ...
شوهر هرزگی میکنه من شریک شیطون شدم😨😨😨من تفنگ رو سر کسی نذاشتم.فعلا که دست یه به ظاهر مومنش رو شده.اینا لفظ ایمان تو ذهن مردم خراب میکنن.لطفا ریپ نکنید.واز تاپیک من برید بیرون
شوهر هرزگی میکنه من شریک شیطون شدم😨😨😨من تفنگ رو سر کسی نذاشتم.فعلا که دست یه به ظاهر مومنش رو شده ...
بزگوار تاپیک شمایی وجود نداره عزیزم ، توی چهار دیواری خونتون با کسی درگوشی صحبت نمیکردید که من اومده باشم و مزاحم شده باشم ، یه صفحه ی عمومی هست . ولی چشم به حرفتون احترام میزارم و پاسخ دیگه ای نمیدم ، فقط یه سوال اگر هر زنی تا مدت ها شرایط جدا شدن رو نداشته باشه و مجبور بشه تا مدتها با یاداوری اون کلمات آتیش بگیره مقصر شنیدن اونها چه کسی هست ؟ بحث هرزه بودن مرد نیست ، بحث درد کشین یه زن و به طبع اون افسرده شدن بچه هاش هست ، امیدوارم متوجه شده باشید . به هرحال اون زن یه روزی متوجه میشه حالا از هر کجا ، شما چرا واسطه ی این خبر فاجعه آمیز میشید؟