2777
2789

معلومه که وام. تا کی پس انداز کنی و ایا قیمت خونه ثابت میمونه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت ماهی 6میلیون  درآمد داری خدا زیادترش کنه انشاالله ..خونه بخر بعد قسط وامشو بده

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان
خوشبحالت ماهی 6میلیون  درآمد داری خدا زیادترش کنه انشاالله ..خونه بخر بعد قسط وامشو بده

انشالله خدا به شما هم  رزق و روزی هلال بده  

اخه من و همسرم هر دو شاغلیم 

انشالله خدا به شما هم  رزق و روزی هلال بده   اخه من و همسرم هر دو شاغلیم

ممنونم عزیزم.. انشاالله همین امسال صاحبخونه بشید..منم شاغل بودم فعلا بیکارم کار نیست اصلا خیلی دنبالشم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان
ممنونم عزیزم.. انشاالله همین امسال صاحبخونه بشید..منم شاغل بودم فعلا بیکارم کار نیست اصلا خیلی دنبال ...

انسالله اول از همه چی تنتون سالم باشه بعد هم خونه دار شید 

انسالله اول از همه چی تنتون سالم باشه بعد هم خونه دار شید 

ممنونم عزیزم انشاالله 😙😙😙