2777
2789
عنوان

باردارم خونریزی کردم بیاین کمکم توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 38 پست
منم اینطوری بودم ۴ ماه استراحت مطلق داشتم  الان پسرم ۷ سالشه

شماهم خونریزی کردین یافقط لکه بینی داشتین ؟؟ 

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غروب ازدکتراومدم شوهرم نمیبرم دیگ .خدایا چیکارکنم یعنی چیزیش شده 

جفتت پایینه.

نگران نباش

توالت فرنگی استفاده کن.

استراحت مطلق مطلق مطلق

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
غروب ازدکتراومدم شوهرم نمیبرم دیگ .خدایا چیکارکنم یعنی چیزیش شده 

شیافتو بزار و دراز بکش و تکون نخور که تکون خوردن بدترش میکنه اگر صلاحش به موندن باشه میمونه وگرنه که با قرص و شیافم نمیمونه و حتما نقص کروموزومی داشته انشا الله دفعه بعد 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

عزیزم من از هفته ۷ تا هفته ۲۵ خونریزی داشتم لگن لگن اولشم با لکه بینی شروع شد همش میگفتن سقط شده میفرستادن سونو بچه سالم بود اخر هفته ۱۹ دکتر حنطوش زاده متخصص بارداری پرخطر گفت بچت نمیمونه اخر باید دستور سقط بدیم...الان دخترم ۱۶ماهشه صحیح و سالم گر نگهدار من انست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

مهروز70 سابق😕
چطوری میشمرین مثلا میفهمین پنج قطره خون

اخه دسشویی رفتم نوارموعوض کنم تانوارجدیدگذاشتم سریع چندقطره خون ریخت روش 

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

ببین خاله من کلااااااا با خونریزی موند 

یعنی الان یادم میاد خیلی ببخشید استراحت مطلق بود بدنشو مامانم اینا میشستن هیییییچ کاری نمیکرد همیشه هم خونریزی قرمز داشت دستمال میزد گریه می‌کرد خدا شاهده ۹ ماه کامل با گریه موند 

الان یه دوقلو داره ماااااااه 

پدر هممونو دراوردن 😂😍

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫

منم یه شب خوابیدم تاخود صبح ازم خون میرفت این زمان پریودی.اما نمدونم چرا نمیتونستم از خوابم بگذرم.صبح رفتم دسشتویی چشت روز بد نبینه.افتضاح بودما.خدارو شکر تیکه ازم نیومده بود اماپر خون..رفتم بیمارستان دو روز بستری بودم بعدشم استراحت مطلق شدم

چون تو سونو گفتم جفتم پایینه

به اندازه ی ادما نباید دست زد.آدما همونقدر که هستن .هستن.
اگه بهت شیاف داده بزار استراحت کن سونو شدی جنین تشکیل شده!؟

ن سونونرفتم گفت دوهفته دیگ سونوبده الان پنج هفتمه 

من رفتم سونوگرافی ان تی هفته ۱۲ بودم تا اومدم خونه خونریزی کرده بودم حتی به صندلی ماشینم دراومده بود دوباره رفتم دکتر سونوکرد چیزی نبود،شیاف دادو استراحت که من حتی شیافمم استفاده نکردم.الانم ۲۰ روزه زایمان کردم.اما شرایط همه یکی نمیشه،من نمیتونم بشما بگم چیزی نیست یا هست،فقط شرایط خودمو گفتم که بدونید اینطور بودم

ن سونونرفتم گفت دوهفته دیگ سونوبده الان پنج هفتمه

خب ببین دکتر من هفته ۵ سونو کردم 

گفت جنین هست همه چی نرماله بعد شیاف داد 

حالا شما سونو نرفتی  بگو شوهرت بره داروخانه برات شیاف  پرژسترون (فرتیژست) بگیره شبی یکی بزار

😬😬😬😬