2777
2789
عنوان

باردارم خونریزی کردم بیاین کمکم توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 38 پست
خب ببین دکتر من هفته ۵ سونو کردم  گفت جنین هست همه چی نرماله بعد شیاف داد  حالا شما سونو ...

شیاف گرفتم عزیزم الانم گذاشتم .یکی دیگ نزارم ؟؟ 

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش لکه بینی بود بعد زیاد شد بعد بازم لکه بینی شد

منم لکه بینی بودالان شد خون .

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

نگران نباش بسپر به خدا اگه بخواد میمونه.منم سقط قبلیم مثل شما بودم فقط لکه بینی داشتم اخرش به خدا گله کردم گفتم خدایا تکلیفمو روشن کن دلمو بهش خوش کنم یا نکنم فرداش افتادم به خونریزی و کم کم شدید و اخرشم هم سقط

❤خدایا ❤مراقب پسرم باش❤برای سلامتیه تو دلی‌م و پسرگلم صلوات بفرست دعاکن بعد دوتا سقط پشت سرهم قبلی این پیشم بمونه.
نگران نباش بسپر به خدا اگه بخواد میمونه.منم سقط قبلیم مثل شما بودم فقط لکه بینی داشتم اخرش به خدا گل ...

وای خداکنه بمونه کلی ذوقشو داشتم توروخدا واسم دعاکنین 

ایشالا عزیزم فقط استرس بدترین سم میمونه برات بسپر دست همونی که بهت داده

❤خدایا ❤مراقب پسرم باش❤برای سلامتیه تو دلی‌م و پسرگلم صلوات بفرست دعاکن بعد دوتا سقط پشت سرهم قبلی این پیشم بمونه.