2777
2789
عنوان

رو اعصاب ۲

129 بازدید | 18 پست

دقیقا شما وقتی همه چی رواعصابتونه چیکار میکنین؟وقتی هیچکی درکتون نمیکنه چیکار میکنین ؟وقتی کسی که میخواستید ولتون کرده ،خونواده حمایت کافی رو ازلحاظ روحی مالی روتون ندارن ،تو درس به اون موفقیتی که میخاستین نرسیدین ،از همه طرف ضایع شدین ،اصن به جز خودکشی راه دیگه ایم هست؟حتی وقتی بدونین ازدواجتونم به اجبار با یکی دیگست؟راستش من بارها پیش مشاور رفتم ولی بدرد نخورد وفهمیدم از عقدست همه مشکلاتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادت میکنم ب هرچی ک میخام نرسم😔 همرو با گریه و داد زدن خالی میکنم

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

خدا عزیزم . ی زمانی بود دیدم هیچکسی رو ندارم . سجاده ام رو پهن کردم و همه ی مشکلاتم رو به خدا گفتم . ازش خواستم کمکم کنه و تنهام نزاره . الان دیگه تنهایی اذیتم نمیکنه .

یکی از چیزهایی که ما آدم ها باید یاد بگیریم اینه که تنها کسیکه داریم خداست . و هیچ کسی ما رو با همه بدیهامون اندازه ی خدا دوست نداره .

همه برای دوست داشتنشون معیار دارن . ولی خدا همه ی تلاشش رو میکنه تا به سمتش قدم برداریم .

خدا عزیزم . ی زمانی بود دیدم هیچکسی رو ندارم . سجاده ام رو پهن کردم و همه ی مشکلاتم رو به خدا گفتم . ...

چرا هر چی از خدا میخام به صلاحم نیست،چرا خدا ایقدر بم سختی داده؟

پیشنهاد من  اینه که به سایت آیت الله پناهیان  بری و مطالبشون رو بخونی. از من بهتر جوابت ...

من خونواده مذهبیم ،خونواده جانبازم هستیم ،دوست دارم زود باردار شم ،نمیدونم چرا ولی حس میکنم بعد از یه شوهر خوب فقط نی نی خوب  میتونه حالمو خوب کنه