2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من معمولا توی خرید چیزهای بزرگ کمک میکنم

مثلا خونه خریدم و بخشی از حقوقم میره بابت قسط

از طرفی هم خونه به ناممه

یا مثلا واسه عوض کردن ماشین پول میدم

اینجوری

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
فک کن اصلا سر کار نمیری. بزار تو بانک. برای آینده لازمت میشه

نمیشه که کلا توی زندگی همکاری نکرد

بالاخره همسرشم توی کارهای خونه کمکش میکنه دیگه

واقعا زندگی دو نفره چه معنایی داره

نمیشه که کلا توی زندگی همکاری نکرد بالاخره همسرشم توی کارهای خونه کمکش میکنه دیگه واقعا زندگی دو ن ...

اتفاقا آدم وقتی دو نفر کار کنه. الکی خرج میکنه. من هم گفتم چ میدونم شاید بخان خونه بخرن. ماشین بخرن بذار کنار خیلی ولخرجی نکنه. تا زودتر به هدفشون برسن

نمیشه که کلا توی زندگی همکاری نکرد بالاخره همسرشم توی کارهای خونه کمکش میکنه دیگه واقعا زندگی دو ن ...

آره عزیزم همسرم هم خودش واسم کار پیدا کرد و هم اینکه توقع زیادی ازم نداره ولی دوست نداره کلا پولمو جدا کنم

اتفاقا آدم وقتی دو نفر کار کنه. الکی خرج میکنه. من هم گفتم چ میدونم شاید بخان خونه بخرن. ماشین بخرن ...

خوب منم همینو گفتم دیگه

برای خرید چیزهای بزرگ مثل خونه و ماشین خرج کنه

آره عزیزم همسرم هم خودش واسم کار پیدا کرد و هم اینکه توقع زیادی ازم نداره ولی دوست نداره کلا پولمو ج ...

من که خودم همین روشی رو که گفتم بهت در پیش گرفتم و به نظر خودم موفق بودم

الان خونه به نام خودمه و هم سرمایه واسه خودم محسوب میشه و هم ارامش زندگیمون تامینه

خب اینجوری پولت بی ارزش نمیشه؟

من قبل گرونی ها این روش رو داشتم و باهاش وام گرفتم و قبل گرون شدن خونه ها خریدم

الانم اگه پولی  برام بمونه همین روش رو در پیش میگیرم

وقتی وامم رو گرفتم بعلاوه پول خودم که توی حساب گذاشته بودم رو میرم طلای آب شده میخرم

من قبل گرونی ها این روش رو داشتم و باهاش وام گرفتم و قبل گرون شدن خونه ها خریدم الانم اگه پولی &nbs ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

فقط ببخشید اینو میپرسم همسرت می‌دونه پس انداز میکنی؟