سلام من رفتم با مربی ارایشگری حرف زدم گف خواستی شنبه بیا پول بده بیا اما اومدم با مامانمینا حرف زدم میگن پرستیژ نداره بشین برا کنکور بخون یا میگن شاید برات نگیره پولت حروم شه تو شهر به این کوچکی که ارایشگاهم زیاده نمیدونم چه کنم خودمم علاقه دارم ولی فکر درامدشم میترسم حروم بشه پولم نمیدونم چجوری مطمن بشم میشه کمکم کنین خواهرا
آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده آمین
هر چی علاقه داری دنبالشو بگیر حداقلش اینه که از اون کار لذت می بری
عزیزم علاقه خیلی دارم ولی فکر درامدشم هستم
آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده آمین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
واقعا گلم بنظرت یعنی برام میگیره اخه شهرمون کوچکه وپره
به نظرم درست رو بخون در کنارش آرایشگاه هم برو مدرک دانشگاهی لااقل داشته باشی
اره هدفم بود رفتم درسمم ادامه بدم