2777
2789

سلام دوستان دخترم ۲۳ ماهشه وقتی جیش داره دست میذاره رو بدنش و اطلاع میده اما میبرمش دستشویی هرچی ناز و تشویق و خوراکی... فایده نداره اخرش حتما باید دعواش کنم تا جیششو کنه چکارش کنم خیلی افسرده شدم😓

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افسردگی های قبل از تو سوئ تفاهم بود

برا خونه دار شدنمونصلواتبفرستین😍😘ناموسن صلوات بفرستین دیگه😏😍😍😍😍امروز در تاریخ ۲۶ بهمن سال ۹۸ عشقم گل پسرم امیرسامم برای اولین بار راه رفت و منو یهو شوکه کرد ای جووووونم الهی خدا حفظش کنه برا مامان و باباش قل دومش انیل خانم ۱فعلا قصد نداره یکم پیشرفت کنه وهمچنان چهار دست پاس😏😏😏😏😏امروز در تاریخ ۲ اسفند ۹۸ آنیل خانم هم یهو ایستاد و راه رفت من فدای دوقدمیت برم اخه کلوچم😍😍😍😍😍😍خدایا خیلی خیلی ممنونم ازت بابت این نعمت خیلی بزرگت .......امروز در تاریخ ۴ اسفند ۹۸ خوشکل خانمم آنیل بدون کمک ایستاد و واسمون دلبری کرد ای جانم خودش چه ذوقی داشت😄😄😄😍😍😘😘😘

یه عروسک وردار دستت شیلنگ و یجوری بگیر زیر عروسک آب و باز کن بعد بگو ببین علوسک جیسی کرد توام جیسی کن...من پسرم و اینطوری از پوشک گرفتم امیدوارم تاثیر بزاره رو دخترت😊😊😊

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
یعنی دوباره پوشکش کنم؟ اخه اطلاع میده که جیش داره اما نمیکنه

دکترهلاکویی گفته بوددعواکردن بچه یااصراربه اینکه جیش کنه توروحیش تاثیربدی بزاره

برای رسیدن به حاجت بزرگم لطفایه صلوات بفرستید😘