2777
2789

من الان کارمندم و حدودا یک سال و نیم که برام بیمه رد میشه

میخوام بدونم شرایط استفاده از بیمه بارداری تامین اجتماعی چیه؟

بعضی جاها میگه 6 ماه بعضی جا ها میگه 9 ماه

لطفا اگر کسی گرفته راهنمایی کنه

ببمه بارداری نشنیدم 

ولی اگه منظورت تکمیلیه 

باید ببینی فرانشیز بیمه چند درصده 

مثلا برای ما ۰٪ یعنی هیچ پولی لازم نیست بدیم و‌ بیمه همرو پس میده 

اگه ۲۰٪ باشه یعنی شما می ری سونو میشه ۱۰۰ هزار تومن،۲۰٪ از ۱۰۰ تومنو خودت بابد پرداخت کنی

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
ببمه بارداری نشنیدم  ولی اگه منظورت تکمیلیه  باید ببینی فرانشیز بیمه چند درصده  مث ...

نه عزیزم بیمه مرخصی بارداری

افرادی که کارمند باشن مرخص زایمان میگیرن و توی ایم مدت بیمه حقوق ماهیانه اش رو میده و ی کمک هزینه ای هم برای زایمان میده 

این میتونه در کنار بیمه تکمیلی باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منظورت مرخصی بارداری مادر شیر ده هستش تا 9ماه تصویب شده اگر جاییکه کار میکنین قبول کنن ازتون

شما استفاده کردی؟؟

من دوستم ی سال سابقه بیمه داشت البته تو دو تا شرکت بهش گفتن چون سابقه بیمه ات کمه نمیتونی استفاده کنی؟

نه عزیزم بیمه مرخصی بارداری افرادی که کارمند باشن مرخص زایمان میگیرن و توی ایم مدت بیمه حقوق ماهیان ...

کمک هزینه زایمان چجوریه نشنیدم بیمارستان خصوصی هم قبول میکنن

عزیزم شرایطشو خود سایت تامین اجتماعی نوشته. شامل شما هم میشه ولی تا آخرین روز باید بری سرکار یا مرخصی استحقاقی داشته باشی. مدتش هم ار روز زایمان 6 ماهه که اگه کارفرما مشکلی نداشته باشه میشه با شکایت به دیوان عدالت اداری تا 9 ماه افزایش پیدا کنه.

عزیزم شرایطشو خود سایت تامین اجتماعی نوشته. شامل شما هم میشه ولی تا آخرین روز باید بری سرکار یا مرخص ...

تا 6 ماهگی باید برم البته میتونم از پزشکم نامه استراحت مطلق بگیرم و کمتر برم

تا 6 ماهگی باید برم البته میتونم از پزشکم نامه استراحت مطلق بگیرم و کمتر برم

نامه استراحت مطلق هم بگیری کمیسیون پزشکی خود سازمان باید تایید کنه تا مرخصی استعلاجی بدن بهت