2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک هام

5870 بازدید | 43 پست

از وقتی بی بی مثبت شده هر روز بیبی میزارم انگار عاشق دوخط شدنش شدم 

فقط نمیدونم چرا پر رنگ نمیشه

دوتا چپی آخری رو امروز گزاشتم ده دقیقه پیش

منم اون هفته بیبی چکم مثبت شد امروز پنج هفتمه دیروز رفتم دکتر هیچی تو سونو نبود استرس گرفتم زود بوده ینی؟

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اون هفته بیبی چکم مثبت شد امروز پنج هفتمه دیروز رفتم دکتر هیچی تو سونو نبود استرس گرفتم زود بوده ...

هیچی نبود ینی ساک نبود یا قلب؟ 

هرکی با من مشگل داره، مشکل گشاابلفضللللل😊
منم اون هفته بیبی چکم مثبت شد امروز پنج هفتمه دیروز رفتم دکتر هیچی تو سونو نبود استرس گرفتم زود بوده ...

خیلی زود بوده.الکی به خودت استرس نده دو سه هفته دیگه برو

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 

😆😆😆 عزیزم، مبارکت باشه گلم، ایشالله سالم و سلامت بیاد بغلت.دیگه از این پررنگتر میخوای؟

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
هیچی نبود ینی ساک نبود یا قلب؟ 

ساک

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  

از هفته 5 به اونور تازه ساک تشکیل میشه نگران نباش منم همینجوری شدم. هفته 5 رفتم هیچی نبود دو هفته بعد رفتم معلوم شد

هرکی با من مشگل داره، مشکل گشاابلفضللللل😊