2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک هام

| مشاهده متن کامل بحث + 5870 بازدید | 43 پست
مرسی عزیزم ان شالله نی نی شما هم سالم بیاد بغلتون

ممنونم عزیزدلم

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی فهمم چرا اینقدر زود میرین من 9هفته رفتم

من چون سقط داشتم قبلا واس تشکیل پرونده رفتم خودم خواستم سونو کنه ...اولش گف زوده ولی تا دستگاهو گذاشت گف چیزی نمیبینم.چرااا؟چرا رو ک گف استرس گرفتم..س تا بیبی چکم مثبت شد امروزم ۸روز ازموعدم گذشته ولی هنو آز ندادم..هی میگم نکنه حامله نباشم

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
واژینال بود یا سونوگرافی شکمی

شکمی ازاین مطبیا

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
سوال منم جواب میدید لطفا  امروز ۲۴ پری دوره هام ۳۰ روزه اس.  امروز برم آز بتا درست نشون م ...

زوده هنوز.خیلی عجله داری روز موعدت برو

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
شکمی ازاین مطبیا

اون که اصلا نشون نمیده 

واژینال که واضح تره به زور نشون میده از روی شکم که پنج هفته رو اصلا نشون نمیده 

بعدشم بی بیچکت مثبت شده خودتم خداروشکر اگه مشکلی نداری نگران نباش 

ان شالله سالم و سلامت میاد بغلت به خودت استرس نده استرس سمه برای بچه 

اون دنیا میاد بزرگ میشه تو به این روزات میخندی

اون که اصلا نشون نمیده  واژینال که واضح تره به زور نشون میده از روی شکم که پنج هفته رو اصلا نش ...

انشالله گلم...اره مشکلی ندارم ۸روز از موعدم گذشته بیبی چکامم مث شما پررنگ میشه تو اقدامم بودم

آره خیلی عجله دارم.  پس چرا میگن آز بتا زود نشون میده

نه دیگه انقدر زود

اگر بارداری هم اتفاق افتاده باید هورمونش تو بدنت جریان پیدا کنه بعد نشون بده

زود بری در خوشبینانه ترین حالتش میگن مشکوکه دو روز دیگه بیا

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
مبارکت باشه.به سلامتی.چشمام پراشک شد من صبح زدم منفی بود لعنت به بی بی چک یه خط

ناراحت نشو عزیزم 

ان شالله خدا یه نی نی خوشگلم به شما میده 

ان شالله هر چی خیره 

فقط باید خودتو بزنی به بیخیالی 

من چند ماه پیش اقدام بودم همش فک میکردم یعنی گرفت یعنی الان حامله ام این کارو نکنم ضرر داره اونو نکنم ضرر داره 

اما این ماه اصلا به فکرش نبودم حتی یادم نمیومد که میخوام بچه دار شم بیخیالش بودم در کل 

اما در کمال ناباوری مثبت شد