2777
2789
عنوان

بازم دعوا

271 بازدید | 17 پست

الان دوروزه۱۰صبح تا ۸ شب بهونه پیدا کرده میره بیرون ب من میگه دنبال خونم اخه یدفعه تصمیم گرفت ازاینجا بریم میگه فقط نه نیار ک سرد شم منم گعتم نه چیه از خدامه

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب داشتیم تو دیوار دنبال خونه میگشتیم یدفعه ی خونه پیداکرده ویلایی دو طبقه میگم من ک نمیتونم بیام ویلایی شبایی ک تو سرکاری میگه ن اقام و مامانمم میان بهامون قیافه من🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄گفتم من میخوام تنها باشم یدفعه جیغ و داد ک اره تو شگردته ک منو از خونوادم جدا کنی فوشایی داددد

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

الان دعوا نشده ما تصور دعوا کنیم یا قرار بشه🤐😂

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
دیشب داشتیم تو دیوار دنبال خونه میگشتیم یدفعه ی خونه پیداکرده ویلایی دو طبقه میگم من ک نمیتونم بیام ...

اوووووه به هزچ عنوان قبول نکنی با مادرش اینا زندگی کنیااآا کوفتت میشه

عشق من آقا طاهر و باباش

بعد منم بچرو ک داشت گریه میکرد دادم بغلش گفتم خودت نگه دار بعد دیدم پسرم غش کرده رفتم تو اشپزخونه بگیرمش هولم داد گفت سگ از تو باااحساس تره بخدا ۴۰روزه زایمان کردم لز روز ۱۰بزور اوردتم خونه ی لیوان اب کسی دستم نداده خودم بودم و خودم

اوووووه به هزچ عنوان قبول نکنی با مادرش اینا زندگی کنیااآا کوفتت میشه

الان تو این ۲سال ک ازدواج کردم پدرم درامده تو ی اپارتمان

زیر بار نرو اصلا هنوز نگرفته نرفته اینجوری وای به حال بعدش

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بهد رفتم تو اتاق پسرمو نداد بغلم اونم گریه منم ۵دقیقه بعد امدم بیرون بچمو بزور گرفتم با مشت زدم تو سینش بهش گفتم سگ اونیه ک تورو تربیت کرده

نه بگو شرمنده دیگه من باشون زندگی نمیکنم پاتو کن تو یه کفش الان خوب موقعیه یگو اصلا دلم نمیخا با مادرشوهر یکجا باشم

عشق من آقا طاهر و باباش

گفتم اره میدونی چرا میخوام برم چون وقتی نیستم بی اجازه نیان تو خونمو وسیله بردارن هرقبرستونی میخوام برم دنبالم راه نیافتن