سلام راستش میخواستم تجربه چاق شدنم رو بزارم من خیییلی لاغر بودم قدم 168 و وزنم 40 کیلو ب هر راهی هم فک میکردم برا چاقی از قرص و...بگیر تا شیرخشک و هرچی ک فکرشو بکنی اما وقتی ک راجبش کمی تحقیق میکردم میدیدم ضرر داره و میترسیدم بخورم و نمیخوردم .اما بالاخره یه راه سالم پیدا کردم اونم اینکه کالری شماری !!با برنامه مانکن و کرفس و بشقاب هر کدوم ک راحت ترید من با مانکن ب وزن 58کیلو رسیدم
دیگه گفتم تجرمو در اختیارتون قرار بدم شاید بدردتون بخوره .اینطوری ن خرج زیادی داره ن واسه بدن ضرر داره و نه برگشت پذیر.من گاهی وقتی 2هزار کالری از نیاز روزانه ام هم بیشتر میخوردم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برنامه رو ک نصب کنی قد و وزنتو بزنی یه میزان کالری مورد نیاز برای اینکه وزن فعلیت ثابت بمونه بهت میده شما اگه از اون میزان بیشتر بخوری ب وزنت اضافه میشه هر چی میخوری بنویش حتی یه دونه قند
کاری مورد نیاز من 1600تا بود اما من 2500تا بعضی وقتام 4هزارتا میخوردم اولاش ذوق داشتم !!تمام تایپک های نی نی سایت رو واسه راه حل چاقی زیر و رو کردم از من میشنوید این بهترین راهه