2777
2789
عنوان

تجربه چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 62407 بازدید | 51 پست
میشه بگید چطور با برنامه باید کار کرد؟ 

عزیزم من کرفسو دارم نصبش میکنی بعد قد وزنتو وارد میکنی بعد برنامه میگه ک روزانه چقدر کالری باید مصرف کنی ک وزنت ثابت بمونه اگ میخوای چاق شی باید بیشتر بخوری اگ میخوای لاغر شی کمتر ازون بخور 

هرچیم ک خوردی اون پایین ی علامت ب اضافه داره برو تو اون واردش کن

اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت:              اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند.                 بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده                          وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد.                                      پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من کرفسو دارم نصبش میکنی بعد قد وزنتو وارد میکنی بعد برنامه میگه ک روزانه چقدر کالری باید مصرف ...

اسونه پس کار باهاش ؟ بعد میگه وزن ایده ال چنده ؟‌

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔
اسونه پس کار باهاش ؟ بعد میگه وزن ایده ال چنده ؟‌

اره خیلی اسونه 

ن عزیزم اگ بخوای وزن دلخواهتو بزنی برنامه غذایی بهت میده ک اونم پولیه

اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت:              اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند.                 بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده                          وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد.                                      پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)

چجوری میشه فهمید وزن ایده آل مون چنده؟

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔

من با آسیاب شده ۲۵گیاه چاق شدم یک ماهه اصلنم بازگشت نداشت اشتهامو خیلی زیاد کرد هرچی هم میخوردم جذب میشد الان چن ساله میگذره تغییر نکردم هرکی میخاد چاق شه زنگ بزنه مطمعن باشین نتیجه میگیرین ۰۹۳۰۴۷۷۵۸۷۸

خخخ خوبه که من میخوام تا 70 کیلو برم خیلی خوشتیپی رو دوس دارم مثه شما

سلام استارتر جام ممنون از این که تجربتو گفتی منم شروع کردم ولی بازم هر چه قدر میخورم کالری زیاد نمیشه میشه بگی خوراکی و رژیم غذایی که استفاده میکردی چیا بود؟