خ دلم گرفته دلم میخاست با شوهرم کربلا برم ولی میگه امسال میخاد مجردی بره پارسالم همین بحثوداشتیم همش میگفت تو نمیتونی اذیت میشی واینکه بردن یه خانم تو مسافرت مثل این تو شهر غریب اشتباهه محضه ولی رفتیم ومن کل راهو سرحال بودم کوچکترین مشکلیم بوجود نیوردم شاید تنها کسی که اخرکار سرحال بود من بودم شوهرم که همون روز اول داغون شد و پاش تاول زد. امسال هرچی میگم میگه من نمیتونم ازدست تو یه سفرمجردی برم اخه من تو شهر شوهرم غریبم باخانوادم 18 ساعت فاصله دارم میدونین همیشه موقع دعوا اینو بهم میگه که ازدواج از راه دور اشتباه محضه میگه نمیتونم ازاد باشم درحالیکه من اصلا مزاحمش نمیشم بهم حس اویزون بودن دس داده
وزن اولیه 79 وزن هدف 65 پیش به سوی لاغری و به امید مادرشدن💪❤
بچه ها من کل ادم گرمیم هرجا میرم باهمه خ گرمو صمیمی برخورد میکنم ولی خانواده شوهرم ادمایه ساکتین خ مهربونن ولی ساکتن همش فکر میکنم من با این گرم بودنم خودمو پیش شوهرمو خانوادش ضایع میکنم
گفته ازمعایب ازدواج از راه دوره من نمیام کربلا خانمم دپرس میشه بیام بعدشم گفته ببینم ازخر شیطون میاد ...
این دفعه که گفت از معایب ازدواج راه دوره، بگو آره واقعا هر کسی باید توی شهر خودش ازدواج کنه، من خسته شدم، دلم تنگ شده، مامانم طفلی، دلش برام تنگ میشه. در حقیقت تو باید دست پیشو بگیری و بنالی نه اون. چون تو از خونواده ات دوری. اگه حساسیت نشون بدی که خوشت نمیاد از ازدواج راه دور بگه، بیشتر میگه.
بله واقعا فقط دلم سوخت همسرم بدون دلیل منو نمیبره فقط چون دوس داره مجردی بره امسال میخام باردار شم اخرین فرصت رفتنم بود ولی شوهرم همه ساله میتونس بره یکم به من فکرنکرد منم دل دارم خوب چون یه بار رفتم دلیل نمیشه فکر کنه بستمه که
اینجوری که شما گفتید همسرتون بیشتر میخوان تنها باشن و آزادی میخوانوووووو نمیدونم اما بنظرم اصلا جالب نیست اینجوری صحبت کردن ایشون الان متاهل هستن ازادی و مجردی چیه....البته عر کسی خودش باید به این موضع برسه
نمیدونم چرا همش اینو میگه من سختیایه ازدواج راه دور رو میکشم اونوقت اون همش این جمله رومیگه
چون شما حساسیت نشون دادی. منم راه دور ازدواج کردم. ۱۳۰۰ کیلومتر فاصله. منم توی شهر شوهرم ساکنم و گاهی که احساس تنهایی و غربت میکنم یا کسی نیس کمکم کنه یا بچه ام رو نگه داره، منت رو سر شوهرم دارم.