irankhton مدیر عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 3004 عنوان راننده اتوبوسه واقعا بدجنس بود با یکم بیشعور | مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 19 پست اتوبوسه واحد اومد من پنجاه متر باهاش فاصله داشتم دویدم سه چهار نفر داشتن سواد میشدن آخرین نفر سوار شد در بست من دقیقا رسیدم بهش در بست مثلا چی میشد دیدی من دم درم یه در بزنی اونم تو این هوا سرد اتوبسش هر ۴۰ دقیقه میاد دیروز | 07:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
irankhton مدیر استارتر عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 3004 احتمالا ندیده شمارووگرنه هرچی مسافر بیشتر باشه به نفع ایناست پولش رو میگیره من دیدم حتی جایی که ایست ... منو دید
عاشقآرامشپاییزیام عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 670 به خودت بگو منو ندیده ،سریع در رو بسته و به جلو نگاه کرده،اینجوری دلت آروم میشه.
irankhton مدیر استارتر عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 3004 به خودت بگو منو ندیده ،سریع در رو بسته و به جلو نگاه کرده،اینجوری دلت آروم میشه. احه میدونی مم میدونم که دیده قشنگ جلوی در خانم ها بودم در نیمه بسته بود داست میبست
عاشقآرامشپاییزیام عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 670 احه میدونی مم میدونم که دیده قشنگ جلوی در خانم ها بودم در نیمه بسته بود داست میبست ای عزیزم برای منم یکی دوبار اتفاق افتاده،ولی ما حیفیم که برای این ماجراها حرص بخوریم یا ناراحت بشیم.
shimawew عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 3560 اه این بلا اونم روزی کگه بارون میومد دقیقا سرم اومد. اتوبوسش هر نیم ساعت میاد. از پنجره نگامم میکرد با دست گغتم خاک بر سرت