2777
2789
عنوان

باشوهرم بحثم شد سر یه موضوع که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 51 پست
به نظرم بذار بره. حالا تابلند که نمیخواد بره. با دوستاش داره میره ؟

اره یه دوستش هس ایشون دوساله باخانم تشریف میبرن تو این مدت اعتقاد به خانوادگی داشتن امسال نمیاد خانوادشون تو کله شوهرم انداخته مجردی برن

وزن اولیه 79 وزن هدف 65  پیش به سوی لاغری و به امید مادرشدن💪❤

دلم برا دیدن امامم پرمیکشه پارسال که اولین بار ضریح شونو دیدم دلم ریخت نمیتونم امسال نرم خ دلم هواشونو کرده شوهرم خ مذهبیه نمیدونم چرا حسمو درک نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم غریبم.اتفاقا تا کربلا یکی دوساعت فاصلمونه.شوهرم هرجا میره میگم منم بر عصری میگه تو شدی بچه ...

معلومه خانم موقر و پخته ای هستی منم زیاد بچه بازی نمیکنم باشوهرم این یه مورد دلی هس دست خودم نیس متاسفانه

منم راستش امشب حس آویزون بودن بهم دست داد بیخیال

الانکه دارم زندگیمو مرور میکنم میبینم قبلا واقعا غرور داشتم ولی از وقتی اومدم تو غربت شدم گدای محبت شوهرم سعی میکنم اذیت نشه ولی متاسفانه بروم میاره که داره اذیت میشه من تقریبا سعی میکنم اینطورنشه

فقط میخواد تنها باشه جایه بدی که نمیره میره زیارت 

اره ولی من نمیدونم چرا نمیتونم تنهاییو تحمل کنم منم خ دلم هوای زیارت اقا رو کرده اه حیف که زنم

اینکه بادوستش در مورد من اینطور حرف زد ناراحت شدم اونکه دید بخاطرش همه چیو ول کردم نباید پشت من به دوستش اونطور میگف

معلومه خانم موقر و پخته ای هستی منم زیاد بچه بازی نمیکنم باشوهرم این یه مورد دلی هس دست خودم نیس متا ...

عزیزی شما.زیاد گیر نده بیخیال همه ی مردا همینن .مردا راحت تر و ازادترن طبیعتشون با ما فرق داره .برو خونه مادرت حسابی خوش بگذران بزار تنها بره دلش برات تنگ بشه

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘
عزیزی شما.زیاد گیر نده بیخیال همه ی مردا همینن .مردا راحت تر و ازادترن طبیعتشون با ما فرق داره .برو ...

دلش تنگ نمیشه اصلا نمیدونم چرا هیچی ناراحتش نمیکنه بدجنس نیستا ولی احساسات توش کمه بیشترمنطقیه

عزیزم از همین جا زیارت کن مرد و زن نداره کلا خطرناکه  کاش به جاش برید امام رضا

اره من کلا اگه تنها بره بیشتر تو دلم میوفته که خطریه کل این یه هفته رو استرس میکشم ولی خودم میرفتم باهاش خیالم راحت بود

دلش تنگ نمیشه اصلا نمیدونم چرا هیچی ناراحتش نمیکنه بدجنس نیستا ولی احساسات توش کمه بیشترمنطقیه

خب هر مردی یجوره.شوهر منم خونسرده ولی مطمئنم دوستم داره.همه ک نشونش نمیدن

خب هر مردی یجوره.شوهر منم خونسرده ولی مطمئنم دوستم داره.همه ک نشونش نمیدن

بعد اونهمه بحث اومد خونه بهم میگه سلام خانم خوبی؟صورتش عادیه عادی بود کلافه شدم الانم گرفته خوابیده منم رفتم اتاق یه دل سیر گریه کردم برگشتم همچنان خوابیده بود البته بلندگریه نکردم که بیدارشه بدش میاد ازگریه

بعد اونهمه بحث اومد خونه بهم میگه سلام خانم خوبی؟صورتش عادیه عادی بود کلافه شدم الانم گرفته خوابیده ...

خب ببین دوستداره.مشکل بزرگی نداری خداروشکر قدر زندگیتو بدون.دور از جون مردا شدن سگ هار 

دلم میخاد بدونه من دگه وابسته نیستم میخام بزارم تنهایی بره مهم نیس منم از راه دور به اقا سلام میرسونمو زیارت میکنم ولی دلم خ گرفته احساس میکنم زیادیم تو زندگیش دام هوای مادرمو کرده که هیچوقت دلمو نمیشکس