2777
2789
عنوان

باشوهرم بحثم شد سر یه موضوع که ...

538 بازدید | 51 پست

خ دلم گرفته دلم میخاست با شوهرم کربلا برم ولی میگه امسال میخاد مجردی بره پارسالم همین بحثوداشتیم همش میگفت تو نمیتونی اذیت میشی واینکه بردن یه خانم تو مسافرت مثل این تو شهر غریب اشتباهه محضه ولی رفتیم ومن کل راهو سرحال بودم کوچکترین مشکلیم بوجود نیوردم شاید تنها کسی که اخرکار سرحال بود من بودم شوهرم که همون روز اول داغون شد و پاش تاول زد. امسال هرچی میگم میگه من نمیتونم ازدست تو یه سفرمجردی برم اخه من تو شهر شوهرم غریبم باخانوادم 18 ساعت فاصله دارم میدونین همیشه موقع دعوا اینو بهم میگه که ازدواج از راه دور اشتباه محضه میگه نمیتونم ازاد باشم درحالیکه من اصلا مزاحمش نمیشم بهم حس اویزون بودن دس داده

وزن اولیه 79 وزن هدف 65  پیش به سوی لاغری و به امید مادرشدن💪❤

امروز بحثمون شد گفتم منو ببر گف امسال هیچ خانمی نیس که بخام ببرمت منم گفتم لاقل بزار خودم توخونه تنها باشم یایکی بیاد پیشم دوس ندارم برم خونه بقیه بخابم الان پیاماشو بادوستش خوندم کلی ناراحت شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفته ازمعایب ازدواج از راه دوره من نمیام کربلا خانمم دپرس میشه بیام بعدشم گفته ببینم ازخر شیطون میاد پایین بزنگه مادرش بیاد پیشش مادر بنده خدای من سالی یه بار میتونه بیاد پیشم اونم بیاد یه هفته اینجا درودیوارو ببینه

نیاز به تنهایی داره

باورت میشه من میرم شهر خودمون دو هفته میمونم جایی نمیره جز خونه خودمون بعدش ن هستم میگه تو باعث میشی من بیرون نرم من اصلا نمیگم نرو

منم غریبم.اتفاقا تا کربلا یکی دوساعت فاصلمونه.شوهرم هرجا میره میگم منم بر عصری میگه تو شدی بچه ی من.منم با خنده گفتم خب مگه بده با ی خانم زیبا بری بیرون☺☺😁😁😁

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘