2777
2789
عنوان

باشوهرم بحثم شد سر یه موضوع که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 51 پست
خب ببین دوستداره.مشکل بزرگی نداری خداروشکر قدر زندگیتو بدون.دور از جون مردا شدن سگ هار 

اره عزیزم تو نامزدی بهش میگفتم چقد دوسم داری میگف عاشقت نیستم ولی وفادارمو دوست دارم وسعی میکنم ارامش برا زندگیت فراهم کنم

وزن اولیه 79 وزن هدف 65  پیش به سوی لاغری و به امید مادرشدن💪❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من کل ادم گرمیم هرجا میرم باهمه خ گرمو صمیمی برخورد میکنم ولی خانواده شوهرم ادمایه ساکتین خ مهربونن ولی ساکتن همش فکر میکنم من با این گرم بودنم خودمو پیش شوهرمو خانوادش ضایع میکنم

گفته ازمعایب ازدواج از راه دوره من نمیام کربلا خانمم دپرس میشه بیام بعدشم گفته ببینم ازخر شیطون میاد ...

این دفعه که گفت از معایب ازدواج راه دوره، بگو آره واقعا هر کسی باید توی شهر خودش ازدواج کنه، من خسته شدم، دلم تنگ شده، مامانم طفلی، دلش برام تنگ میشه. در حقیقت تو باید دست پیشو بگیری و بنالی نه اون. چون تو از خونواده ات دوری. اگه حساسیت نشون بدی که خوشت نمیاد از ازدواج راه دور بگه، بیشتر میگه. 

بچه ها من کل ادم گرمیم هرجا میرم باهمه خ گرمو صمیمی برخورد میکنم ولی خانواده شوهرم ادمایه ساکتین خ م ...

سلام دوستم .وقتی یبارکربلا میری دیگه تااسم کربلا میاددلت هوایی میشه منم همینطورم امسال بزوربه شوهرم میگفتم بریم که خوب قسمت نشدوشوهرم گفت بچه کوچیکه سخته .توهم ناراحت نباش بشین یه روزیه دل سیرباامام حرف بزن گریه کن بعدمیبینی چقدسبک شدی .برا حرف زدن ودل دادن به امام حسین که حتما نبایدرفت کربلا .

جان درقدمش کنم که آرام دل است
سلام دوستم .وقتی یبارکربلا میری دیگه تااسم کربلا میاددلت هوایی میشه منم همینطورم امسال بزوربه شوهرم ...

بله واقعا فقط دلم سوخت همسرم بدون دلیل منو نمیبره فقط چون دوس داره مجردی بره امسال میخام باردار شم اخرین فرصت رفتنم بود ولی شوهرم همه ساله میتونس بره یکم به من فکرنکرد منم دل دارم خوب چون یه بار رفتم دلیل نمیشه فکر کنه بستمه که

سفر رفتن یک‌ چیز جداست اما اینکه میخواد از شما جدا باشه و آزادی و سفر مجردی یه چیز جداست.

ینی چی؟

بعدشم به نظرم بزاربره حالا اینبارو دم رفتن بهش بگو که پیاماش با دوستشو دیدی وازش توقع این حرفونداشتی ...

اره تو نظر خودمم بود اینو بهش بگم بنظرم زنو شوهر نباید همدگه رو به دوستاشون بفروشن

این دفعه که گفت از معایب ازدواج راه دوره، بگو آره واقعا هر کسی باید توی شهر خودش ازدواج کنه، من خسته ...

نمیدونم چرا همش اینو میگه من سختیایه ازدواج راه دور رو میکشم اونوقت اون همش این جمله رومیگه

ینی چی؟

اینجوری که شما گفتید همسرتون بیشتر میخوان تنها باشن و آزادی میخوانوووووو نمیدونم اما بنظرم اصلا جالب نیست اینجوری صحبت کردن ایشون الان متاهل هستن ازادی و مجردی چیه....البته عر کسی خودش باید به این موضع برسه

نمیدونم چرا همش اینو میگه من سختیایه ازدواج راه دور رو میکشم اونوقت اون همش این جمله رومیگه

چون شما حساسیت نشون دادی. منم راه دور ازدواج کردم. ۱۳۰۰ کیلومتر فاصله. منم توی شهر شوهرم ساکنم و گاهی که احساس تنهایی و غربت میکنم یا کسی نیس کمکم کنه یا بچه ام رو نگه داره، منت رو سر شوهرم دارم. 

گفته ازمعایب ازدواج از راه دوره من نمیام کربلا خانمم دپرس میشه بیام بعدشم گفته ببینم ازخر شیطون میاد ...

خب تو برو خونه پدرت شوهرت کمه کم ۱۰ روز مسافرتش طول میکشه و برو حسابی خوش بگذرون