2777
2789

آقااااا بجای این همه فحش و فحش کاری درون خودت 😀از این راه حل استفاده کن 😋😋😋😋😋

🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما  یه کانال پیدا کردم انقد وسایلش قیمتش منایبه که نگو.گفتم بگم.تو قسمت سرچ بنویسید امانت فروشی بوکان.کلی وسایل خونه مو نو عوض کردیم.بعضی چیزاش خیلی تمیز و مفتن.😍😍.منم در حال خرید جهازم.عالیه.

به تاپیک جهازم سر بزنین خواااااهشاااا.امیدوارم بتونیم واسه یه کار خوب هم،چشم و هم چشمی کنیم.

مادر این بچه‌ها تو گروه نوشته اگه می‌خواهید برای چند دقیقه آرامش اعصاب داشته باشید، پیژامه درخشان برای بچه‌ها بخرید و بهشون بگید باید ثابت زیر نور لامپ بمونید تا شارژ بشه

خانوما  یه کانال پیدا کردم انقد وسایلش قیمتش منایبه که نگو.گفتم بگم.تو قسمت سرچ بنویسید امانت ف ...

اقااا من خیلی لازمم بفرس ببینم‌چیه 

مادر این بچه‌ها تو گروه نوشته اگه می‌خواهید برای چند دقیقه آرامش اعصاب داشته باشید، پیژامه درخشان بر ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

به تاپیک جهازم سر بزنین خواااااهشاااا.امیدوارم بتونیم واسه یه کار خوب هم،چشم و هم چشمی کنیم.