2777
2789

خانوما من این ماهم لتروزول و متفورمین مصرف کردم و آخرین فرصت بود وباید اگه پریودبشم برم عکس رنگی که به شدت هم استرس دارم بخاطرش

من تا دوازدهم سیکلم اقدام داشتم که عفونت ادراری گرفتم رفتم دکتر قرص داد و برای اینکه عفونت واژن هم نگیرم یه پماد و قرص هم برای اون داد

روز شانزدهم سیکلم هم اقدام داشتم نمیدونم تخمک گذاریم دقیقا کدوم روز بود

بااین اوصاف نمیدونم باردارمیشم یانه

ده روز به موعدم مونده و چند روزه که گاهی سینم و تخمدانم دردمیکنه نمیدونم عوارض قرص هاست یا چی ،من کلا وقتی پریود بشم سینه درد جزو علائمم نبوده هیچوقت

کسی بوده با یکی دوبار اقدام بارداربشه؟

توروخدا دعام کنید من از عکس میترسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اضطراب سم، من با دو،سه بار اقدام بچه دار شدم، اصلا استرس هورمونهات میریزه بهم، من یه ذکری هست برا پسر دار شدن و نام محمد داشت تو مفاتیح میخوندم، خدا بهم پسر داد اسمش رو گذاشتم محمد

از اینکه خودم هستم، خوشحالم.  
من استرس دارم نمیدونم چرا میترسم

الکی ب خودت استرس نده..ان شاءالله ک حامله ایی..بعدم مث من فک کن کسی تاحالا نگفتن از عکس رنگی گرفتن فوت شده باشه دورازجون

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم
اضطراب سم، من با دو،سه بار اقدام بچه دار شدم، اصلا استرس هورمونهات میریزه بهم، من یه ذکری هست برا پس ...

خدا برات نگهش داره عزیزم

من منظورم از اقدام تعداد دفعات اقدام درطول یک ماه هستا نه تعداد ماه ها