2777
2789
عنوان

کسی بوده با یکی دو بار اقدام در ماه، باردار بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11084 بازدید | 142 پست
برا خیلیا دیدم که دکترشون تجویز کرده جای تعجب نداره بخاطر تنبلی تخمدانه

خوب یکی شونو تجویز میکنه یا کلومیفن یا لتروزول هر دو یک کاربرد دارن. 

فقط عوارض لتروزول کمتر از کلومیفنه. 

کلومیفن تخمدان هارو خیلی تحریک می کنه ممکنه باعث چند قلویی بشه و لتروزل کمتر تحریک می کنه.

درد تخمدانات ب خاطر تحریک بیش از حدشونه. 

چ جوری مصرف کردی؟

💖💖خدایا دستم را رها نکن و فرزندم را حفظ کن💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها دیگه دارم دیونه میشم نه امپولی اچ سی زدم  ۳ روز بی بی جو زدم مثبت بود الان زدم منفی شد اخه چرا یعنی ی هالهه خیلی خیلی کمرنگ انداخت چرا اخه

این تیکر واقعی بود تا وقتی فهمیدم نه چهارهفته ام نیس باردار نیستم و ی اشتباه بود ی اشتباه که با احساستم بد بازی شد چقدر روز سختی بود اون روز ۱۷خرداد گفتن میاد تو بغلت ولی نمیاد نمیاد😭😓😔برا مادرشدنم دعا کنید
عزیزم خداواست حفظش کنه دعا کن خدای مهربون ب منم ی پسرسالم بده میشه لطفا دقیق بگی چیکار کردی پسر شد ...

واسه شما هم صلوات فرستادم، مدام انرژیش رو میفرستادم، خودم و شوهرم دلمون پسر میخواست، یه دعا توی مفاتیح هست برای پسر دار شدن خیلی کوتاه حفظش کرده بودم، قبل از اقدام حتی اسمش رو هم انتخاب کرده بودیم، محمد، انشالله بحق فاطمه الزهرا خدا هرچی به صلاحت توی دامنت بزار عزیزم

از اینکه خودم هستم، خوشحالم.  
شرایطت چجوری بود

البته اون موقع22سالم بود.موعدم که تموم شد رفتم حمام.همسر هم مسافرت بود دوهفته بعد حالم خوب نبود.حدود یک هفته تحمل کردم  مامانم اومد گفت چرا اینقدر لاغر شدی؟رفتم دکتر گفت15روزته!!!!

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚