2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 3583 بازدید | 150 پست
سرپایی یه ..بستری نمیشی ..اره یکی رو با خودت ببر 

دهانه رحمم زخمه.  بنظرتون با خوب شدن زخم . بازم  نیاز عکس رنگی رحم بندازم 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کجا عکس رنگی با بیهوشی گرفتی ؟؟ منم باید انجام بدم ولی میترسم میخوام با بیهوشی انجام بدم ؟؟ ...

عزیزم جدیدا من شنیدم بیمارستان ابن سینا انجام میده 

یه مرکزم توی قم انجام میده با بیهوشی 

من دو سال پیش همون دکتری که تو قم انجام میداد امد تو یه مرکز عکس برداری تو شهریار واسم انجام داد منم از تهران رفتم شهریار باز از قم نزدیک تر بود 

عملش چطوریه؟؟حتما تو توی عکس هم خیلی اذیت شدی اره؟؟؟

از ناف و سمت چپ و راست شکمم برش کوچولو زدن  چون بیهوشی بود راحت بود هیچی نفهمیدم ولی عکس رنگی ک دردشو متوجه میشدم اره خیلی درد داشتم 

سلام . علتش چی  هزینه اش چقدر  راستی چند ماه اقدام کردی بعد گفتن باید انجام بدی؟؟

علت اصلیش ای یو دی هست .بعدش عفونت .من اصلا نمیدونستم وگرنه عمرا میذاشتم. دکترا که اولش به آدم نمی گن .هزینش رو هم رفته نزدیک ۲۶۰.۲۷۰ شد.بعد۶ماه

زخم ربطی به عکس نداره منم داشتم

اخه دکتر شیاف داد اون خوب بشه . بعد که خوب شد ماه بعد عکس رنگی . بهم گفت با این زحمت نمیشه عکس رنگی انداخت 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
عزیزم جدیدا من شنیدم بیمارستان ابن سینا انجام میده  یه مرکزم توی قم انجام میده با بیهوشی  ...

من کرمانشاه هستم

هم قم میتونم بیام هم تهران

هزینش چطور بود؟

میگن بیمارستان ابن سینا ۵۰۰ میگیره

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔
علت اصلیش ای یو دی هست .بعدش عفونت .من اصلا نمیدونستم وگرنه عمرا میذاشتم. دکترا که اولش به آدم نمی گ ...

یعنی اینقدر درد داره ؟ من از ضررش میترسم.  ۱ سال اقدامم 

پیگیر درمان شدم اما آدم رو پشیمون میکنن 

یعنی اینقدر درد داره ؟ من از ضررش میترسم.  ۱ سال اقدامم  پیگیر درمان شدم اما آدم رو پشیمو ...

دکترا منظورمه