2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 3583 بازدید | 150 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علتش چیه  من با بیهوشی گرفتم

عزیزم کجا عکس رنگی با بیهوشی گرفتی ؟؟

منم باید انجام بدم ولی میترسم میخوام با بیهوشی انجام بدم ؟؟

هزینت چقدر شد ؟؟ با بیمه یا بدون بیمه ؟؟

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔
من یه سقط داشتم قلبش وایساد ۱۲ هفتگی سقط شد به نظرتون برای اقدام بعدی عکس رنگی میدن؟یا فقط برا چک کر ...

ببخشید معذرت میخوام گلم ولی سقط شد با خونریزی بود یا بدون هیچ نشونه ای چند وقت بعد فهمیدی

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
راستی نیاز هست همراه داشته باشیم ؟؟ یا همسر کافیه ؟  بستری شدن نیار داره؟ یا عمل سرپایی محسوب ...

عمل نیست که.

مثل سونو میمونه. فقط یه مایع رو وارد لوله هات میکنن عکس میگیرن. همسرت کافیه

خدایا شکرت🙏
خوبه ک بفرستنت ...من ۲سال هی قرص و دوا درمون باردار نمیشدم اخرش عکس رنگی دکترم نوشت هی بهم میگفتن سخ ...

فقط بااون متوجه میشن ؟ خیلی دردناکه؟ 

من تااقدام میکنم نمیشه این عکس رنگی میاد جلو چشمم

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop
میگن اگه چسبندگی داشته باشی احتمالا داره با اون ماده حاجب ک وارد بدن میکنن لوله ها باز بشن

هزینه اش زیاد؟ با بیهوشی راحتتره ؟ 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
فقط بااون متوجه میشن ؟ خیلی دردناکه؟  من تااقدام میکنم نمیشه این عکس رنگی میاد جلو چشمم

اره بسته  یا باز بودن لوله با عکس رنگی مشخص میشه ..منی ک لوله هام بسته بود دردناک بود ولی میگن کسایی ک مشکلی ندارن زیاد دردم ندارن در حد پریودیه دردش 

عمل نیست که. مثل سونو میمونه. فقط یه مایع رو وارد لوله هات میکنن عکس میگیرن. همسرت کافیه

مرسی گلم . راستی ضرر نداره ؟ 

من یکسال اقدامم.  دهانه رحمم زخمه.  دکتر شیاف قرص اینا داده خوب بشه بعد باید برم . استرس زیادی دارم 

ضرر نداره ک برای بارداری؟؟

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
اره بسته  یا باز بودن لوله با عکس رنگی مشخص میشه ..منی ک لوله هام بسته بود دردناک بود ولی میگن ...

مرسی عزیزم

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop