2777
2789
عنوان

چندتا بچه خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5151 بازدید | 77 پست
خودت سه تا ویرانگر داری که شیطون بذار بزرگ بشن ایشالا سختی هات جبران می شه عزیزم 

۴ تا دارن ☺❤

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

نظرات متفاوته من خودم تو فرزندم سنمم کم نیست 37 سالمه بسیار راضیم خودمم محااااااله بچه بیش از یکی ...

هیچوقت احساس نیاز به خواهر و برادر نداشتی؟ من هم یه دختر دارم شاید هم دیگه نتونتم بیارم بخاطر همین خیلی نگرانشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تک فرزندم الانم 25 سالم هست اصلنم گناه ندارم خیلیییییی هم راضی هستم   هی از طرف تک فرزندا ...

والا من نمیدونم کجامون گناه داره اینقدر دلسوزی میکنن

راحت بی دردسر بی شریک بی حسود بی فضول😄

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه

من خودم خواهر ندارم یه دونه داداش دارم که تا الان کار خاصی برام نکرده از وقتی هم زن گزفته دردسر و مشکلاتش برا منن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
هیچوقت احساس نیاز به خواهر و برادر نداشتی؟ من هم یه دختر دارم شاید هم دیگه نتونتم بیارم بخاطر همین خ ...

هرررررررررررگزززززززززززززز

همیشه بسیااااااار راضی و خشنود بودم از شرایطم

نظرات متفاوته من خودم تو فرزندم سنمم کم نیست 37 سالمه بسیار راضیم خودمم محااااااله بچه بیش از یکی ...

با اخترام به نظر شما کاملا با نظر شما مخالفم😑

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
ما شالله خوش به حالت تو ارزوی خیلی ها هستی یکیش من خدا برات حفظشون کنه عزیزم 

من نه عزیزم،مامان سه ویرانگر رو گفتم،گفتی ۳تا داری گفتم نه ۴تا دارن هزارماشالله😍من یکی دارم دومی هم تو راهه😍

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

اینایی که میگن تک فرزندن و راضین مشخصه وقتی طعم چیزی رو نچشیدین چجور بگین خوبه، من خواهرام دنیامن ی ...

خب شما هم طعم تک فرزندی رو نچشیدی بدونی چقدر راحت و لذت بخشه

شما از شرایطت به این شکل راضی هستی ما هم از شرایطمون به اون شکل

تازه بی عاطفگی نسلهای بعد هم اضافه کنید همین الان تو همین سایت ببینید که میگن با داداشم رفت و آمد ن ...

اره بخدا، تو اگر روابط مت خواهر و برادرهام رو میدی عالم و ادم حسرت ما رو میخوردن باورت نمیشه، اون برادرم کف پاش صاف بود معاف شد از سربازی اما بخاطر پیشرفت اون یکی برادرم بجاش رفت سربازی، اون برادرم هم خیلی ترقی کرد، اون خواهرم خرج دانشگاهم داد، اون یکی برادرم نصف پول جهازم رو داد و .........

اما حالا بین بخاطر مشکلات جامعه و بیوفایی دنیا ، سالی یه بار همو به زور میبینیم

از اینکه خودم هستم، خوشحالم.  
خب شما هم طعم تک فرزندی رو نچشیدی بدونی چقدر راحت و لذت بخشه شما از شرایطت به این شکل راضی هستی ما ...

خودت جواب خودت رو دادی پس نه میشه گفت بد مطلق نه خوب مطلق

خدایا شکرت