2777
2789
عنوان

چندتا بچه خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5151 بازدید | 77 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی بسه 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من خیلی ها رو میشناسم چندتا خواهر برادرن اما اصلا به درد هم نخوردن، خیلی ها رو.میشناسم ک بنده خداها، ...

اره اونم هست منم یکی دارم و یه مشکلی دارم که شاید هیچوقت نتونتم دیگه داشته باشم بخاطر همین خیلی نگران دخترمم می گم توی این دنیا تک و تنها می خواد چیکار کنه ولی به تربیت هم هست اگه خوب تربیت بشن پشت هم در میان ما خودمون خواهر برادرها خیلی هوای همو داریم خیییلی ها 

سه تا دوتا دختر،یه پسر😍

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

دوتا عالیه یه دختر یه پسر

حالا 7 8 سال بعد اگه توانشو داشتی یکی دیگه هم بیاری نداشتی هم که هیچ

همونایی که داریم و خدا حفظ کنه برامون

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

من تک فرزندم الانم 25 سالم هست اصلنم گناه ندارم خیلیییییی هم راضی هستم   هی از طرف تک فرزندا نگید گناه دارن و فلان   

تعداد بچه ها توی هر خانواده ای بستگی به فرهنگشون و وضعیت مالیشون و حتی جایی که زندگی میکنن داره.

نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید که همه بااااید این تعداد بچه داشته باشن.

به عنوان مثال یه نفر 3تا بچه داره خیلی هم راضیه و زندگیشش خوبه. ولی مثلا کسی که مخارج یدونه بچه رو به سختی میده چرا باید به دومی فکر کنه؟!!!!

اصلا فکر نکنید تک فرزند بودن ظلمه. اتفاقا اینکه اون بچه توی این کشور هیچ آینده ای نداشته باشه و ورزی ده بار بگه چرا منو به دنیا آوردید که همش حسرت بکشم بیشتر ظلم هست عزیزم

کار درست رو لیموشیرین میکنه،دیر سین کنی یه کاری میکنه اصلا دیگه طرفشم نری  
خودت سه تا ویرانگر داری که شیطون بذار بزرگ بشن ایشالا سختی هات جبران می شه عزیزم 

چهار تا دارم سه تا بزرگن 

با این اوضاع بیش ازیکی نمیشه 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من خیلی ها رو میشناسم چندتا خواهر برادرن اما اصلا به درد هم نخوردن، خیلی ها رو.میشناسم ک بنده خداها، ...

تازه بی عاطفگی نسلهای بعد هم اضافه کنید

همین الان تو همین سایت ببینید که میگن با داداشم رفت و آمد ندارم به خاطر زنش

با خواهرم ندارم به خاطر شوهرش

نسلای آینده دیگه خودشونم کاری به کار خواهد و برادر نخواهند داشت

از نظر من اینا همه توجیهه برای خود والدین که علاقه به ازریاد نسل ندارن

وگرنه هیییییییییییچ سودی برای بچه نداره

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه