2777
2789
عنوان

چندتا بچه خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5151 بازدید | 77 پست
یعنی تنها نمیشه یه روز؟

شما تضمین بده که برادر و خواهر داسته باشه و تنها نشه

با زن داداشش و شوهر خواهرش و خود خواهر و برادرش مشکل نداشته باشه

پس قطعیتی در کار نیست

ممکنه 5 تا خواهر و برادر باشن و کاری به کار هم نداشته باشن 

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
والا من نمیدونم کجامون گناه داره اینقدر دلسوزی میکنن راحت بی دردسر بی شریک بی حسود بی فضول😄

دقیقا

والا اکثریت خواهر برادرایی هم که من دیدم تاااازه دهه 50-60 هستن ولی با خواهر برادراشون یا رفت آمد ندارن یا اینکه اگرم دارن همش شده چشم هم چشمی و غیبت پشت زن و شوهرای همدیگه و این داستانا. شاید فقط 10% دیدم که واسه هم مفید بودن اونم منظور از مفید اینه که بدون جنجال و حاشیه رفت آمد میکنن همین وگرنه سود خاصی هم واسه هم ندارن. دیگه بچه های دهه 80-90 که هییییچی

یا مثلا بعضیا میگن وااااای بچه هات در آینده دایی و خاله ندارن! خب مثلا ماها که داشتیم چی شد؟!

عید به عید یا تو عزا و عروسی همدیگه رو میبینیم فقط مثلا چه خیری داشتن

کار درست رو لیموشیرین میکنه،دیر سین کنی یه کاری میکنه اصلا دیگه طرفشم نری  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که میگن تک فرزندن و راضین مشخصه وقتی طعم چیزی رو نچشیدین چجور بگین خوبه، من خواهرام دنیامن ی ...

باز خواهر یه چیزی.اخه داداش دیگه چرا.من دو تاشو دارم خدا حفظشون کنم دوسشون دارم زیاد ولی عملا نقشی تو زندگی هم نداریم.هرکس سرش گرم زندگی خودشه.بچگیامونم همینطور بود

دقیقا والا اکثریت خواهر برادرایی هم که من دیدم تاااازه دهه 50-60 هستن ولی با خواهر برادراشون یا رفت ...

هزاااااار درصد با نظر شما موافقم

بچه من الان فقط دو تا عمه داره یکی از عمه هاش بچه نداره

اون یکی هم تازه نوه های عمش از بچه من بزرگترن

همه میگن تنهاست فلان

منم میگم من که خودم راضیم

بچم هم همین خواهد شد ان شاالله

اینایی که میگن تک فرزندن و راضین مشخصه وقتی طعم چیزی رو نچشیدین چجور بگین خوبه، من خواهرام دنیامن ی ...

عزیزم طعم خواهر برادر نچشیدیم ولی اطرافمون زیاااد دیدیم مشکلات خانوادگی.

البته همه نه خیلیا هم خوبن ولی تو جامعه ی ما با این اوضاع رفت و آمدا واقعا تعداد خیلی کمی باهم خوبن و بدون حاشیه رابطه سالم دارن

کار درست رو لیموشیرین میکنه،دیر سین کنی یه کاری میکنه اصلا دیگه طرفشم نری  
اره بخدا، تو اگر روابط مت خواهر و برادرهام رو میدی عالم و ادم حسرت ما رو میخوردن باورت نمیشه، اون بر ...

حالا از لحاظ مالی که ان شاالله هیچ کس گرفتار نشه ولی از لخاظ عاطفی و روحی بخوای یک ساعت پیش خواهر یا برادرت بشینی میگن نیا؟دیگه در این حد هم همه از هم فراری نیستن

من طعم هر دوشو چشیدم 

چون تفاوت سنیم با خواهرم زیاده 

تک فرزندی عالیه 

بینهایت پشیمونم که اصرار میکردم خواهر میخوام 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من خودم میگم دو تا خوبه نهاااایت خیلی شرایط خوب باشه سه

همسرم همش راه میره تو خونه و میگه بچه زیر ۵ تا مسخره بازیه و رو اعصاب من راه میره 

فعلا هم تازه نه ماهه عروسی کردیم و در فکر بچه هنوز اقدامی نکردیم

همه میگن دنیا هزاران سالشه..ولی دنیای من فقط ۲۶ سالشه..❤قربونش برم❤
وای منم خیلی دوس دارم دو تا دختر یه پسر 

من دوتا دختر ویه پسر دارم    

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
باز خواهر یه چیزی.اخه داداش دیگه چرا.من دو تاشو دارم خدا حفظشون کنم دوسشون دارم زیاد ولی عملا نقشی ت ...

درسته الن بین همه خانواده ها مشکل هست که خودمونم ی جاهاییش مقصریم ولی مهم اینه وقتی مشکل از سمت ی غریبه باشه چجور پشت و پناهت میشن ولت نمیکنن، بعدم ادم باید فکر ده بیست سال دیگه که نیست رو هم بکنه بچم تنها باشه کی پناهش باشه کی کمکش باشه

خدایا شکرت
باز خواهر یه چیزی.اخه داداش دیگه چرا.من دو تاشو دارم خدا حفظشون کنم دوسشون دارم زیاد ولی عملا نقشی ت ...

دقیقا 

حالا والدین به خاطر خواسته های خودشون دلشون میخواد جنسشون جور باشه یه دختر داشته باشن یه پسر طعم هر دو رو بچشن بچه رو میکنن بهونه که بچمون تنهاست برا بچه میخوایم خواهر برادر بیاریم

من که میگم تعدد فرزندان جز خودخواهی والدین هییییییچ دلیل دیگه ای نداره

این کار رو فقط برای دل خودشون میکنن 

وگرنه برای بچه ها هیچ سودی نداره