2777
2789

سلام شما فیلم پیهو رو دیدید؟؟

بی نظیر بود تنها بازیگرش یه کودک چهار ساله بود 

چطور یه بچه دوساعت تونست میخکوبمون کنه 

انقدر دردناک بود هر چی بگم کم گفتم 

و پر از وحشت 

فیلمی به این دردناکی و ترسناکی و قشنگی 

تا به حال ندیده بودم 

هر لحظه زهرم میترکید 

و لحظه بعد اشکم جاری میشد 

یا ابالفضل العباس علمدار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشنیدم اسمشو ایرانیه؟؟

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       

پیهو اسم فیلمه دان کنم؟؟

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
داستانش چیه 

یه بچه پنج ساله صبح که بیدار میشه 

هی مادرش صدا میزنه جواب نمیده فکر میکنه 

هی میگه اب میخوام گشنم 

مادرش خودکشی کرده و کنارش رو تخت خوابیده 

بی نظیر دوساعت فقط بچه بازیگری میکنه 

خیلی عجیبه

یا ابالفضل العباس علمدار 
یه بچه پنج ساله صبح که بیدار میشه  هی مادرش صدا میزنه جواب نمیده فکر میکنه  هی میگه اب م ...

محصول کجاست؟

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊