2777
2789
عنوان

خاطره زایمان طبیعی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 79 پست
ممنونم عزیزم ایشاله!  قربونت دل پاکت برم ایشاله خدا هرچی میخای بهت بده🌹♥🙏

قربونت برم عزیزم 

ممنون بابت دعای خیرت عزیزدلم خیلی حس خوبی بهم داد

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
بعد سزارین ک ترس نداره اروم اروم پا میشی راه میری درد هم داشته باشی شیاف و قرص میدن برطرف میشه نگران ...

نه يه چيزى از يه نفر ديدم خيلى روم اثر گذاشته هنوز صداي داد زدناش تو گوشمه بعد سزارين كه ميان شكم رو فشار بدن خيلي بده بنده خدا اينى كه من ميگم خيلي بد داد ميزد 😭😭😭

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😍😍خیلی خوب تعریف کردین همسره منم میگه برو سزارین بیمارستان خصوصی ولی من قبول نمیکنم دوست دارم برم تامین اجتماعی طبیعی زایمان کنم حس میکنم میتونم دردشو تحمل کنم و سزارین هم خرج اضافیه هم عوارض داره خانوما میشه دعا کنین دختره منم سالم بدنیا بیاد آخه من خیلی سختی کشیدم از ۸ هفتگی درد زایمان دارم تا الان ۳۲ هفته زایمان زودرسم هستم گفتن ۲سانت رحمم باز شده بنظرتون تا ۳۷ هفته میمونه؟بچه اولم هستش گفتن ۳ یا ۴ سانت بشه باید زایمان کنم شما تجربه کردین تاحالا ۲ سانت خطرناکه؟همش استرس دارم بچم چیزیش نشه😥

مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕
ممنونم گلم!خیلی زجر کشیدم تو این مدت ایشاله خدا خودش هرچی صلاح بدونه رو پیش بیاره تن خودت و بچت سلا ...

از ته ته دلت الان از اقا امام حسین و حضرت عباس و حضرت علی اصغر(ع)بخواه نی نیت رو

دست خالی رد نمیکنه

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
نه يه چيزى از يه نفر ديدم خيلى روم اثر گذاشته هنوز صداي داد زدناش تو گوشمه بعد سزارين كه ميان شكم رو ...

اره خب اونم هست ولی اون فوقش بیست ثانیس زایمان طبیعی ک چن ساعت طول میکشه

من ک اصلا حس نکردم چون بعد از زایمانه ک هنوز بی حس بدنت

واى پس چرا اين بنده خدا حس كرد ؟؟ يعنى بد بي حسش كرده بودن ؟؟

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊
ایشاله ایشاله🙏🙏

بگو انشاءالله عزیزدلم نه ایشالا😘

چوم اون یه معنی دیگه ای داره که خوب نیست

مامان شدی این مته حتما منشنم کن 

منتظر خبرای خوبتم

منم کلی برات دعا میکنم

😍😍خیلی خوب تعریف کردین همسره منم میگه برو سزارین بیمارستان خصوصی ولی من قبول نمیکنم دوست دارم برم ...

خدا بخاد تا ۴۰ هفته هم میمونه فقط استراحت کن...زایمانم خدا کمک میکنه دردش زیاد هست ولی نمیکشه😀

شاید مال این دیرتر این کارو کردن یا خیلی محکم فشار دادن 

دعا كن منم مثل شما هيچى نفهمم 😭😭

بگو انشاءالله عزیزدلم نه ایشالا😘 چوم اون یه معنی دیگه ای داره که خوب نیست مامان شدی این مته حتما ...

چشم عزیزم حتما! ممنونم از امیدواری ک بهم دادی

این ماه میرم برا اقدام حتما خبرت میکنم😘😊🌹♥

خــــدا امیــد من است...
چشم عزیزم حتما! ممنونم از امیدواری ک بهم دادی این ماه میرم برا اقدام حتما خبرت میکنم😘😊🌹♥

قربونت عزیزدلم

انشاءالله که خیر باشه 😘😘😘

سزارینو انتخاب میکنم ورد طبیعی خیلی ضربه بدی بهم‌وارد کرد تحمل دردش کار هرکسی نیس منم دیگه گیر کرده ...

بعد میگن طبیعی برای بچه مفیده.. شرایط شما باید سز میکردن.... که 8 روز بستری نشه

مبارک باشه عزیزم انشالله همیشه سالم و سلامت کنار هم باشین