2777
2789
عنوان

خاطره زایمان طبیعی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 79 پست
😍😍خیلی خوب تعریف کردین همسره منم میگه برو سزارین بیمارستان خصوصی ولی من قبول نمیکنم دوست دارم برم ...

عزیزم به هیچکدوم اصرار نداشته باش... حداقل میری طبیعی همون خصوصی رو برو تامین اجتماعی جالب نیست.. انشاالله زایمان خوبی داشته باشی.. دوستم واسه طبیعی رفت آخر مجبور شد سز کنه چون دو هفته زودتر بود و اینکه بچه ش بستری شد و هزینه بچه از سزارین بیشتر شد..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارینو انتخاب میکنم ورد طبیعی خیلی ضربه بدی بهم‌وارد کرد تحمل دردش کار هرکسی نیس منم دیگه گیر کرده ...

عزیزم خاطره تون زیبا بود دلم خیلی گرفت که تنها بودید همیشه آدم که تنهاست اتفاقای عجیب غریب هم می افته واسه آدم من خودم سالها تو غربت دور از خانوادم بودم کاملا درکتون میکنم حالا خدارو شکر که بچه تون سالمه خدا حفظش کنه واسه منم دعا کنید تو ۴ ماه هستم