2777
2789
عنوان

شوهرم خیلیییی صورتش لاغره

787 بازدید | 41 پست

از وقتی هم ک با هم ازدواج کردیم لاغرتر شده حالا هر کی بعد مدتها میبینتش بهش میگه حتما زنت بهت نمیرسه اعصابم خورد میشه از این حرفاشون ،امروز خواهر شوهرم بهم گفت یکی از قوماشون گفته مگه دختر فلانی اذیت داداشت میکنه ک داداشت این همه لاغره خیلی ناراحت شدم به خواهر شوهرم گفتم غلط کرده چرت و پرت گفته وونم گفت من بهش گفتم ک خودش لاغره زن داداشم چکارش کنه اتفاقا خیلی هم با هم خوبن نمیدونم چکار کنم صورتش تو پر بشه 

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر ......... یادگاری که در این گنبد دوار بماند

ناشتا ژله بخوره..شبا قبل خواب سیب زمینی آب پز بخوره

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک گلاب و خاک رس

ماسک خیار

خوردن صبح ناشتا ژله 

خوردن سیب زمینی و تخم‌مرغ آب پز

خوردن روزانه ۸ لیوان آب

خوردن جوانه گندم داخل ماست جوونه رو خودت درست بکن

خوردن شیر خشک

خوردن شیر و عسل

۸ ساعت خواب ارام شبانه

خوبه نگفتن معتاده🤤

والا نامزد بودیم زن فضول همسایمون ب مامانم گفته بوده دومادتون ی وقت معتاد نیست خیلی لاغره نمیدونم کی مردم میخان یاد بگیرن ک کسی رو از رو ظاهرش قضاوت نکنن 

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر ......... یادگاری که در این گنبد دوار بماند
ماسک گلاب و خاک رس ماسک خیار خوردن صبح ناشتا ژله  خوردن سیب زمینی و تخم‌مرغ آب پز خوردن روز ...

بعد از این پست دیگه فکر نمیکنم شک و شبهه ای یا سوالی برات مونده باشه اسی

لاااایک

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔