2777
2789

سلام دوستای گلم حال دلم امشب بدجوری گرفته احساس میکنم خیلی آدم بدی ام و خیلی اشغال م ک خدا صدامو نمیشنوه و دوساله چشم انتظاری میکشم ک یه بچه بهم بده و تا اونجایی ک فک میکنه همه بهم ظلم کردن ناراحتم کردن ولی من تا بحال کسی رو ناراحت نکردم زورم ب ی مورچه هم نرسیده ولی نمیدونم چرا خدا منو اینجوری عذاب میده این چن وقته دو رو برم همش دوستا و آشناها. و فامیل ناخواسته باردار شدن و بعضیاشون تو فکر انداختن هستن و اونوقت من ک میخام خدا نمیده خدایا حکمتت رو شکر ولی دگ دارم کم میارم خسته ام. میگن با زبون دیگران برات دعا کنن برآورده میشه ازتون میخام برام دعا کنید خدا بهم پسر بده اگهههه به صلاحمه

برای زندگی همدیگر دعا کنیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا بعضی حاجت هارو دیر میده که صبر بنده هاش رو بسنجه من خودم شش ساله ازدواج کردم سال اول باردار شدم بعد نه ماه که بچم به دنیا اومد دوهفته بعداز دستش دادم دوبارره باردار شدم بازم بچم بعد تولدش فوت شد ولی هیچ وقت از خدا گله نکردم الانيه دختر بهم داده عین فرشته ها می مونه من امام رضا رو واسطه کردم خدا حاجتم رو داد آن شالله هر کی آرزوی بچه داره بحق فاطمه زهرا خدا بهش این هدیه روبده

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
واااااااااااااااااااا من فکر کردم کلا بچه نداری  پس چرا یه جوری میگی انگار نازا بودی

نه نازا نیستم ولی دوساله اقدام دکترم رفتم گفته مشکلی نیس ولی نمیشه 

برای زندگی همدیگر دعا کنیم 

عزیزم به شدت درکت میکنم و خداروشکر زندگی و همسر داری .. منم عاشق بچه م ولی زندگی زناشویی ندارم یعنی با نیت خبر دارد زندگی میشم ولی بیخود زندگیم بهم میخوره طلاق مجدد و ازدواج نا موفق ..نمیدونم چه حکمتی داره اگه سنم بالا نبود دیگه ازدواج نمبکردم .ولی میترسم چند سال بعد پشیمان بشم ...از طرفی هم ازدواج تنم رو میلرزونه نمیدونم چه اشتباهی زندگیم رو به اینجا کشوند منم آزارم به کسی نرسیده ولی خیلی بدی دیدم و به جایی نرسیدم

به حق این ماه عزیز خدا یه پسر سالم بهت بده ...

برای منم دعا کن 

ببخشید خیلی دلم پر بود😳