2777
2789

سلام دوستان، من پوستم خشکه و خیلی هم روشن، هر ضدآفتاب رنگی میخرم مدل بژ روشن ،بازم برام تیره هست و پوستمو تیره میکنه ،یه ضدآفتاب با محافظت خوب که رنگش روشن باشه واقعا، معرفی میکنید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لافارر خیلی سخت روی پوست پخش میشه، باور میکنی اینقد برام بد بود چند روز پیش انداختمش سطل آشغال

برای اینه پوستت خشکه حتما باید مرطوب کننده و ابرسان شبا که میخوابی اسنفاده کنی 

من میزنم خیلی قشنگ میشینه هیچ کس نمیغهمه زدم 

من گندمیم، تا حالا فقط بی رنگ گرفتم ضد آفتاب رو، به نظرت برای پوست من رنگشون خوبه؟اصلا تناژ رنگ متفاوت دارن؟

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨